Je bekijkt nu Wie had dat gedacht…

Wie had dat gedacht…

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

We hadden het idee om op zondag 11 maart een gezondheidsbeurs te organiseren in het Diocesaan Centrum Groenhove in Torhout.
Niet omdat het een ’thuismatch’ zou worden, maar wel omdat we in de eerste plaats op zoek waren naar een locatie die kan dienen voor een gezondheidsbeurs.

We zochten een rustige locatie met voldoende ruimte. En het liefst een locatie die de verbinding met de natuur niet verloren is.
En ja hoor, Groenhove is daar een ideaal voorbeeld van.
De locatie moest ook makkelijk bereikbaar zijn, liefst een beetje centraal. En ook daaraan voldoet Groenhove volledig.
Op slechts een half uurtje van centrum Gent, op een 12-tal minuutjes van Brugge, een 20-tal minuutje van Roeselare, een halfuurtje van de kustgemeentes.
En… we wilden een ruime parking, het liefst gratis voor onze bezoekers. Groenhove bleek opnieuw het antwoord.

En dan was het idee om unieke standhouders te vinden die met passie wilden vertellen over hun natuurlijke producten, over hun gezondheidsaanbod of hun verbinding met de natuur.
En uniek nemen we wel heel letterlijk bij NaGeBa, want 2 standhouders met hetzelfde aanbod wordt niet toegelaten.
Omdat we jou als bezoeker een zo ruim mogelijk aanbod willen bezorgen. Omdat we je met zoveel mogelijk verschillende therapieën, producten, materialen, workshops en opleidingen in contact willen brengen.

NaGeBa vzw heeft niet alleen de intentie om het bewustzijn aan te scherpen, maar evenzeer om je als mens de kans te geven verder te groeien en vooral te ont-wikkelen.

Onze vreugde is dan ook groot om nu, 2 maanden voor de beurs, al te kunnen aankondigen dat we zeker al met 25 standhouders zijn.
En we krijgen nog bijna dagelijks vragen en aanvragen binnen om deel te nemen.

Een bevestiging voor ons NaGeBa-team dat er nood is aan dergelijke initiatieven.

En uiteraard ook belangstelling vanuit de pers: gisteren nog kwamen we in de krant De Weekbode met een mooi artikel van Johan Sabbe.
We delen deze graag met jou onderaan deze blog.

 

Verbindende groeten,

het enthousiast NaGeBa-team

 

Geef een antwoord