fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

Acupunctuur Eddy Bol

Ik ben een erkende acupuncturist en zal jullie laten kennismaken met de vele behandelswijzen van de Chinese geneeswijzen zoals Chinese fytotherapie, cupping, ooracupunctuur en electroacupunctuur.
Daarnaast gebruik ik pijnloze laseracupunctuur voor kindjes en patiënten die erg bang zijn voor naalden.

Aloe vera de Mallorca - Vlaminck & partner

Wij verdelen de wonderlijke Aloë vera producten afkomstig van de biologische farm ‘Aloë vera de Mallorca” waar men aan ‘certified-organic-ecological’ farming doet. Ontdek de biologische Aloë vera juice ( 99,8 %) alsook de aloë vera verzorgingsproducten (dermatologisch getest).

Ik hou van de Boheemse stijl, ik hou van de chique lijnen en ik hou van de natuurlijke flair, dus ik creëer ze allemaal, dit ben ik. Handgemaakte sieraden in verschillende materialen en handgemaakte dromenvangers in variërende stijlen. Ook op maat mogelijk.FB: Angelina Jewelry & Instagram: angelina.jewelry

Art and Meditation - Patricia Catteeuw

Een workshop intuïtief schilderen vraagt van de deelnemers geen enkele voorkennis en biedt oneindig veel mogelijkheden. 

Het is een prachtig communicatiemiddel met uzelf. De verf en het gevoel dirigeren de borstel. Niks moet.

Ik laat u graag kennis maken, via mijn eigen werk, met intuïtief schilderen.

Associatie Centering België - Kristien Viaene

Het ACB is de beroepsvereniging voor Centering Practitioners en Coaches.

We begeleiden mensen naar een betere levenskwaliteit en welzijn door meer inzicht te brengen.

Het lichaam is de bron van informatie die altijd streeft naar evenwicht

op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. We leren jou de taal van je

lichaam kennen met als doel meer ontspanning en verbinding te ervaren in je leven.

Van klachten naar krachten.

Biokapsalon Attisch - Isabelle Monteny

Ik ben Monteny Isabelle, een Biokapster met een missie. Mijn Bio-Kapsalon is gelegen in Nieuwpoort Stad.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN PLANTENKLEURINGEN

Een alternatief voor chemische haarkleur en 100% natuurlijk.

Gezond voor mensen met allergieën, chemo of nadien, zwanger, …alle mensen die een bewuste keuze maken voor hun gezondheid en de natuur.

Lees alles over plantenkleuringen en onze I’M Bio Energetic op onze website

Body & Brain - Katrien Bouciqué

Body&Brain Yoga is een dynamische training met oefeningen uit Yoga, Qi Gong, en meditatie.

De training is gebaseerd op het traditionele begrip Ki  of levensenergie. Body&Brain Yoga heeft  aandacht voor het lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn. We openen de energiekanalen via allerlei oefeningen, de buik wordt soepel en spijsvertering verbetert.

Boventoon - Andy Vanbeveren

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout is vooral gekend voor zijn specialisatie in klanktherapie en de ligconcerten die in heel Vlaanderen worden georganiseerd.

Andy Vanbeveren geeft jaarlijks ook heel wat opleidingen in het leren werken met klankschalen en gongs.

De gezellig ingerichte zaal van Boventoon en de prachtige meditatieve tuin in Torhout, vormen ook de thuisbasis voor NaGeBa vzw.
Ze organiseert er heel wat groepsactiviteiten zoals lezingen, worskhops, yogasessies, dans, concerten, enz.

Claudia LR-consulente - Nancy Van Eenoo

Ik zou graag het belang toelichten van een gespecialiseerd voetverzorgster bij een goede verzorging.

Net zoals men ondervonden heeft dat een jaarlijks tandartsbezoek de algehele gezondheid verhoogd, zo is ook een jaarlijks bezoek aan de voetverzorger nodig (en in specifieke gevallen 4x/jaar).

Crea Domotics - Charly Vanlatum

Crea Domotics is uw partner voor alle elektriciteitswerken en domotica. Door onze jaren lange ervaring hebben wij ons “kunnen” al vele malen bewezen. Bij ons koop je een beleving , op maat naar uw wensen.

1 groot systeem waar alles met elkaar communiceert , is het nu een schakelaar of een afstandsbediening een tv of een gordijn.

Service en kwaliteit staan voorop “ one touch away” aan u de keuze…

De Steen - Mo El Bazi

Praktijk De Steen begeleid mensen bij het mediteren.

Daarnaast organiseer ik ook tochten door de Sinaï woestijn. Deze ervaring is bevrijdend, niet enkel tijdens deze 10 daagse tocht maar ook nog lang erna. Tijdens je tocht naar de Rode zee, Mozesberg, de Oase en in de woestijn maak je een innerlijke reis die jou antwoorden aanreikt op verschillende niveaus. Een transformatie waarvan je nu niet durft te dromen, wordt werkelijkheid.

De Talentenzolder - Eve Dewaele

Wij geven in ons standje meer uitleg over de werking van onze verschillende onderdelen: het kinder- en jongerencoachen (therapie), de bijles en de creatieve workshops voor verjaardagsfeestjes, …

Eveneens worden er allerlei zelfgemaakte knutselkoffertjes met stappenplannen te koop aangeboden.

De Vlier - Valerie Vercammen

Maak kennis met de causale voetreflexologie, waar er gezocht wordt naar de oorzaak van bepaalde klachten en symptomen.

Dit is een methode die zones in de voeten bewerkt en daardoor precies reacties opwekt in de corresponderende lichaamsdelen. De reactie van het lichaam op het bewerken van de voeten kan men beschouwen als een ‘herstel van evenwicht’.

Dieter Borra

Het is mijn missie om jou via jouw geboortehoroscoop te helpen inzicht te verwerven in jouw zielsintenties en van daaruit ook te begrijpen wat jouw ziel verlangt.
Waarom jij als persoon bepaalde obstakels ervaart die je misschien helemaal niet wil, maar toch hun nut blijken te hebben.
Op die manier ga je jouw gehele leven beter gaan begrijpen en kan je jouw leven gaan afstemmen met dat wat je werkelijk bent.

Ellis Gijsen Geur en Kleur Styliste - Ellis Gijsen

Een parfum is persoonlijk, uniek, het weerspiegelt je identiteit en prikkelt de zintuigen.

Tijdens de workshop ‘zelf parfum maken’ leer je hoe een parfum wordt gemaakt, ontdek je de ingrediënten, we trainen je neus, en je beleeft en bespreekt het proces terwijl je zelf aan de slag gaat.

Je beschikt over een tal van grondstoffen om hiermee je eigen creatie te realiseren.

EM - Belgium vzw

EM-Belgium vzw stimuleert de toepassing van nuttige micro-organismen, in het bijzonder de Effectieve Micro-organismen (EM) volgens de Japanse Professor Teruo Higa. We verzamelen en verspreiden informatie over wat EM is en hoe je het kan toepassen. We organiseren activiteiten en werken samen met EM-verdelers.  

We geven twee keer per jaar een EM-Magazine uit waarin de diverse mogelijkheden en toepassingen worden beschreven. 

EM zorgt voor evenwicht en herstel op het gebied van milieu, gezondheid en voedselvoorziening. EM verhoogt de natuurlijke weerstand van bodem, plant, water, mens en dier.

Emobellies - Lieve Deketelaere en Elfi Vandenabeele

Kinderen hebben vaak moeite om te zeggen hoe ze zich voelen. Als ouder merk je wel dat je kind ergens mee zit, maar het is vaak gissen naar een manier om erachter te komen. Het is voor kinderen vaak niet evident om te benoemen met welk gevoel ze worstelen.
Met het project Emobellies® willen we kinderen én hun ouders/opvoeders/leerkrachten een instrument aanreiken om aan te geven wat er zich in hun hoofd en lichaam afspeelt. Het uiteindelijke doel is om bij zowel de kinderen als de ouders een opening te creëren om hun gevoelens te uiten én vooral ook bespreekbaar te maken.

Emovation - Emily Condé

Begeleiding in zelfzorg met paarden

Welkom bij Akosa, Pégase en mezelf voor een kennismaking met de paardenspiegel, een unieke beleving waarbij je leert hoe je trouw kan blijven aan jezelf en hoe je je focus kan houden op wat echt belangrijk is voor jou.

Healthy Go! - Heidi Zutterman

Ik maak o.a. gezonde maaltijden, tapas, en lever aan huis, daarnaast ben ik ook gezondheidscoach, ik begeleid en coach graag mensen naar een gezonde levensstijl, de coaching wordt voornamelijk gegeven tijdens de kookworkshops die ik organiseer. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om persoonlijke coaching te krijgen voor wie er meer baat bij heeft.  En om het plaatje helemaal af te werken kunt u mij ook bestellen als Healthy kok aan huis.

Herboplanet - Kris Baes

Haal meer uit fytotherapie. Ontdek de alchemische spagyrische oplossingen voor uw gezondheidsproblemen.

 

Ik zoek hulp - Sonja Delbeecke

Konnektit is de initiatiefnemer van www.ikzoekhulp.be. Een website waarmee we de hulpzoekende helpen in zijn zoektocht naar professionele hulp. Of het nu gaat om ondersteuning voor je kind, relatieproblemen of problemen op het werk via www.ikzoekhulp.be vind je de gepaste hulp. Er staan 322 experten voor je klaar in Vlaanderen.

I love yoga - Margreet Oranje

Om je yogapractice zo bewust en eerlijk mogelijk uit te voeren doe je dat in yoga kleding waarin je zo prettig mogelijk kan bewegen. De yoga kleding van Iloveyoga is geschikt voor alle vormen van yoga zoals: ashtanga yoga, vinyasa yoga, hatha yoga, iyengar yoga, vinyasa flow yoga, bikram yoga en yin yoga. Iloveyoga is de webshop met de meest hippe en verantwoorde yoga- en active kleding en accessoires. We reizen voor jou de hele wereld over op zoek naar de nieuwste trends en de mooiste materialen. 

Onze intentie is door middel van yogakleding bewustwording te creëeren dat yoga voor iedereen toegankelijk is.

Inner Power - Ann Nollet

Bij Inner Power verwelkomt Ann je met een open hart en een zachte kracht. Ongeacht je klachten (fysieke, emotionele, mentale…), als sjamanistisch practitioner voelt zij wat jouw lichaam nodig heeft en brengt dan op intuïtieve manier weer harmonie in jouw energieveld en lichaam.

It makes sense - Sylvie Gunst

HSP coaching & workshops

Weten is één iets, ermee omgaan en inzetten als talent is een ander verhaal.
Nr. 1 in ‘pleasen’ en jezelf wegcijferen?
Ups en downs? Schuldgevoelens? Emotioneel? Over je grenzen gaan?

Als erkend stress- en burn-outcoach zet ik je in beweging naar een leven met meer evenwicht, vrijheid en zelfwaarde.

Jasmine Travel & Events - Subhadra Van Loo

5 jaar geleden ben ik mijn eigen reiskantoor gestart. Ik koos er bewust voor om te starten met  1 bestemming, namelijk India, waar mijn eigen roots liggen.

Als bestemmingsspecialist voor India deel ik mijn passie met jou én organiseer ik rootsreizen, wellness reizen, belevenisreizen én luxe reizen op maat naar India.

Ka-Art - Karine Opsomer

Fotografische wenskaarten voor alle gelegenheden.

Verjaardagswensen naargelang het seizoen waarvan een grote collectie Kerst- en Eindejaarskaarten, geboortekaarten, kinderkaarten, rouwkaarten,… beterschapskaarten, Zen-kaarten…, huwelijk, jubileum… of gewoon een kaart al kleine attentie.
Elke kaart is voorzien van een originele tekst.

Kameleon - Mieke Beernaert

Als leerkracht bewegingsopvoeding ben ik dagelijks bezig met kinderen plezier te laten beleven door veel te bewegen en te spelen!

Daarom besloot ik om kinderyogadocent te worden en “Kameleon” op te richten.
Ik organiseer: kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, ouder en kindyoga, yogaverjaardagsfeestjes (yoga en crea) en kinderkampen tijdens de kerst- en zomervakantie (sport en spel, knutselen en frutselen, yoga, coöperatieve spelen, ravotten en genieten …) in een kleine groep.

En, binnenkort… wobbelyoga!!!

Kruidenkriebels - Katrien Bonnez

Kruidenkriebels, dat is kruiden en meer, veel meer…

Laat je inspireren door Kruidenkriebels naar een gezonder leven. Geniet van de geuren, kleuren en smaken van de kruiden, verwerkt in cake, koekjes, thee, drankjes enz. Kruiden zijn een deel van mijn leven, mijn passie, ik gebruik ze elke dag en zou me geen leven zonder meer kunnen voorstellen.

Kiyashi - Kathy Metdenancxt

Ik leer jouw kind op een speelse manier mediteren. Je oogappel gaat aan de slag met rustgevende spelletjes, duikt in de boeiende wereld van kristallen en laat zijn creatieve vingertjes de vrije loop.

Het belangrijkste van deze magische workshop? Je kind keert huiswaarts met een koffer vol meditatievaardigheden.

Konnektit - Sonja Delbeecke

Konnektit is de initiatiefnemer van www.ikzoekhulp.be. Een website waarmee we de hulpzoekende helpen in zijn zoektocht naar professionele hulp.

Of het nu gaat om ondersteuning voor je kind, relatieproblemen of problemen op het werk via www.ikzoekhulp.be vind je de gepaste hulp. Er staan 322 experten voor je klaar in Vlaanderen.

Lachclub Brugge-n - "Building Bridges Through Laughter"

MakeOurMotherEarthGreatAgain: Helping to recover the inner connection & the connection with Mother Earth.

La Vie Naturelle - Le Castandel - Anja Demeester

Een kleinschalige, puurnatuur vakantieplek aan de voet van de mysterieuze Cévennes.

Rust, stilte en natuur omringen je.

De authentieke streek met zijn sterke identiteit en grote verscheidenheid doet een beroep op al je zintuigen.

Le Castandel biedt 2 gîtes en 1 chambre d’hôtes die deel uitmaken van een 17de eeuwse Mas.

Leef - Birgit Verbeke

Bewustwording is een proces waarbij je steeds meer bewust wordt van jezelf, je gedachten, je emoties en alles wat op een dieper niveau in je omgaat.
Bewustwording is de essentie van ultiem geluk!

Leef biedt hiervoor behandelingen en workshops op maat aan, zowel individueel als in groep.

Lombardia

Het gezonde productassortiment van Lombardia is heel uitgebreid en sluit perfect aan bij een evenwichtige levensstijl: van Lombardia Drinks tot het volledige SkinnyLove gamma met de bars en spreads.
Alle producten bestaan uit natuurlijke ingrediënten zoals fruit blends, prebiotische vezels, kruiden en specerijen die jouw algemene gezondheid, metabolisme en energieniveau boosten.

Louise Brison - Régine Verhoye

Wij importeren Franse bio-wijnen uit Elzas, Buzet en Rhône. Door de veelvuldige contacten en bezoeken aan de wijnbouwers zijn we overtuigd van de impact van bio-wijnen op consument en natuur.

Bio-wijngaarden worden zo natuurlijk mogelijk behandeld en de wijnbouwer gebruikt organische, biologische meststof. Bio-wijnen bevatten heel weinig toegevoegde sulfieten.

Love2cook - Ann Stroo

Heb je ook het voornemen gezonder te gaan leven? Met de Thermomix kun je thuis snel, lekker én gezond koken met pure, natuurlijke producten.

U kan vis, vlees en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van het stomen in 2 niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten in 1 klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur en smaak.

Lunalu - Danielle Verbruggen

Een duurzaam label voor baby’s en kinderen

Lunalu ontwerpt en maakt duurzaam speelgoed, accessoires, meubelen en kleding voor baby’s, kleuters en kinderen. Soms verrassend vernieuwend, soms lekker ondeugend en altijd goed voor kind én planeet. Lunalu is ecologisch, duurzaam, speels en origineel.

Martera - Els Deprez

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van natuurlijke voedingssupplementen en superfood sappen.

Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven én van biologische oorsprong waar mogelijk. We hechten ook belang aan een faire en sociale samenwerking met de producenten en ondersteunen ook enkele projecten.

Miriam Maes

Pentagramreading – keramiek

In elk uniek Pentagram werden planten en oxyen ingebakken. Op het door u gekozen Pentagram doe ik een Reading. De Reading doe ik ook met heel veel zorg en Liefde voor onze kindjes.

De planten en kleuren brengen veel informatie over uw Diepste Innerlijke Zijn, uw Chakra’s en/of uw gezondheid.

De Pentagramreading doe ik steeds gratis. Aanschaffen kan indien gewenst.

Möterjord - Nancy Stammeleer

Wens jij graag krachtig en open jouw plek als vrouw te gaan innemen in je familiesysteem en je verborgen dynamieken helder te krijgen. “ jij in jouw vrouwenlijn”

Mijn aanbod bestaat uit:

Systemisch lichaamswerk, Baarmoeder generationele healing, Bekken-Buik-Psoas massage met Castor olie, Reiki, Wombblessing, Energetisch consult en Kunst.

MPC.GCV - Christiane Decroos

GEZONDHEID en WELLNESS door de kracht van de NATUUR met iMRS (=intelligente magnetische resonantie stimulatie).

Pulserende signalen die door een computergestuurd bedieningsapparaat geproduceerd en gestuurd worden naar een grote mat (geen bedje), kleine mat of staaf  

Goede ondersteuning van de gezondheid door  een betere celwerking (stofwisseling), betere bloedcirculatie, pijnstilling, enz.

Namaste - Geert Cnockaert

Verkoop van esoterisch materiaal zoals boeken, halfedelstenen, esoterische zilveren hangers en ringen al dan niet met halfedelstenen, geschenkartikelen en informatie rond tai chi cursussen.

Nutrimed - Franky Schelkens

Ontdek hier hoog gedoseerde innovatieve voedingssupplementen aan de laagste prijsgarantie, ook te koop in uw apotheek. Nutrimed biedt u vooral hoog gedoseerd kurkuma 500 mg + zwarte peper aan voor een betere opname voor soepele spieren en gewrichten.

Ons volledig gamma bevat ook magnesium, glucosamine + chondroïtine, rode rijst, omega-3, gember, calcium+vitamine D3 en zeer complete multivitamines.

Opgeruimd & Blij! - Jessica Eggermont

Bij Opgeruimd & Blij! uit Ruddervoorde kan je terecht voor het opruimen van stress, negatieve emoties én overbodige spullen.  Jessica Eggermont is als opruimcoach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die worstelen met zichzelf, die vastzitten op een bepaald vlak en hunkeren naar verandering in hun leven. 

Organo - Marleen Vercruysse

Reishi brengt je lichaam in balans.
Deze ‘Koning der kruiden’ is de meest krachtige en heilzam plant ooit.

Eigenschappen: anti-aging, ontgiftend, vitaliteit en jeugdigheid, meer energie en uithoudingsvermogen, immuunversterkend en bevorderd de slaap.

Pat & l'Abeille - Patricia Van Hoecke

Pat&l’abeille is ontstaan uit mijn naam Patricia en de bijenwastechniek, ook wel Encaustic Art genoemd. Het is een boeiende techniek die zoveel te bieden heeft dat ook ik continue in beweging ben.

Als Encaustic Art Coach ben ik actief in creatieve workshops geven, coachen met de tekening die ontstaat op dat moment en de techniek verbinden met andere holistische denkwijzen.

Paul Van Egghen

Aanbod mogelijkheden: hypnose,  S(piritual) R(esponse) T(herapy)  E(motional) F(reedom) T(echniques) en gedachtenkracht op jouw pad van bewustzijn. Astro informatie over de interactie persoonlijkheid /ziel.

Harmonisering stressfactoren, verstoringen allerlei angsten, blokkerende patronen ivm verslavingen, relaties,  leerprocessen bij jezelf. Opzoeken van traumatische ervaringen in het verleden van het huidige leven én daarvoor.

Pendelen - aardstralen - Frans Waerenburgh

Via pendelen en radiësthesie onderzoek uitvoeren om tot een goede leefbare woning te komen, daar waar het goed is om te verblijven.

Het voorkomen van ziektes als gevolg van een ongezonde woning of stallen voor de dieren. In de voorstelling wordt aangegeven hoe de mens is verbonden met de natuur.
“De dieren wijzen ons de weg”

Praktijk voor Energie en Vitaliteit - Annelies De Graeve

Heb je spijsverteringsklachten? Of probeer je gewicht te verliezen en lukt dit maar niet?
Wil je gewoon een gezondere levensstijl?

Dan je bij mij terecht voor een Ayurvedisch voedingsadvies. Daarbij wordt niet enkel rekening gehouden met je spijsvertering, maar ook met je energietype, eetgewoonten, gezins- en werksituatie.

Praktijk voor psychotherapie De Vlinder - Fatiha Attaeb

In therapie gaan betekent voor mij het aangaan van een bewustwordingsproces waarbij cliënten door het krijgen van meer inzicht, begrip, acceptatie (van zichzelf, van anderen, van situaties,….) tot meer heelheid en harmonie in zichzelf kunnen komen.

Mijn rol als therapeut is cliënten in dit proces te begeleiden en te ondersteunen.
Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen in de praktijk terecht.

Puur Hannelore - Hannelore Vandenameele

Bij PUUR Hannelore staan shiatsu, ontspanning, energie therapie,  rust en gezondheid centraal!

Ben je op zoek naar een alternatieve behandeling voor  jezelf of je dier dan kan PUUR Hannelore je zeker helpen. 

Sea You HSP-coaching - Kristien Taelman

Ik help HSP’s in het terugvinden van hun eigen, unieke kern. Wie zichzelf terugvindt, voelt een enorme levenskracht en gaat het leven eenvoudiger en weerbaarder tegemoet.

Daarnaast leer ik ouders de behoeften van hun prachtige, gevoelige kind(eren) te (h)erkennen en door kleine aanpassingen in de omgeving een warm en veilig nest te bieden. Want wat is er mooier dan een sensitief kind dat zijn unieke weg vindt en onbekommerd zichzelf mag zijn.

Sehoona - Charlotte Bosteels

Sehoona is een energetische zelfhulp-techniek om emoties los te laten, je lichtvibratie te verhogen en je vreugdevoller te voelen. De aanpak is eenvoudig en zacht, gemakkelijk toe te passen binnen je gezin of vriendenkring.

Informatie over de opleidingen en workshops.  Aanbod aan wenskaarten, transformatiekaarten en cadeau-artikelen met originele Sehoona-prints.

souLove - Nele Vandycke

souLove wil jouw plekje zijn om samen te genieten en te verbinden op een zachte manier.  Ik bied verschillende yogastijlen aan en met Mind-Walk genieten we van mindful wandelen in de natuur, gecombineerd met invloeden uit yoga, tai chi, meditatie … 

Steffie Vandierendonck

Qi Gong, werken met de energie van je lichaam
Aandacht hebben voor je eigen ritme en grenzen, onthaasten en genieten van wat echt
belangrijk is.  Begrijpen waarom het zo moeilijk is om te veranderen en dit als je wenst kunnen uitdragen naar je omgeving.
Ook bij chronische ziekte en pijn.

Tamara Cuypers

Tamara Cuypers gelooft dat aandacht voor welzijn en mindfulness op school over enkele jaren net zo gewoon wordt als fysieke gezondheid en sport op school.

Daarom leidt ze mensen uit het basis- en secundair onderwijs op tot mindfulle leerkracht, en al wie met kinderen werkt tot muzische en mindfulle kinderyogadocent.

theBeauvoir - Farida O'Seery

theBeauvoir 50+anti-ageism skincare is een gamma van rijke, natuurlijke en biologische huidverzorging voor vrouwen vanaf 50 jaar oud die de huid sterk, gezond, rustig, gevoed, vitaal en dus mooi maakt.

t*Rust - Sigrid Depraetere

t*Rustdekentjes zijn ‘gewichtige’ dekentjes ter bevordering van rust, lichaamsbesef en concentratie bij baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen.  Zowel in de klas, bij de logo of kiné, thuis en in woon- en zorgcentra hebben ze hun effect al bewezen.  Door het contact met het lichaam herstellen ze de innerlijke rust waar deze verloren was. Alle dekentjes worden door t*Rust met de hand gemaakt en kunnen daardoor ook aangepast worden aan je specifieke wensen.

Vlaams en Neutraal Ziekenfonds

Het VNZ of Vlaams & Neutraal Ziekenfonds heeft een ijzersterk diensten- en voordelenpakket met onder meer tussenkomsten tot 30 euro voor lidgeld sportclub, tot 100 euro voor brillen of lenzen, tot  500 euro voor tandimplantaten, tot 120 euro voor kampen, schooluitstappen en terugbetaling alternatieve raadplegingen.

Ontdek meer op www.vnz.be of maak een afspraak via marketing@vnz.be 

VNZ, verrassend voordelig!

Woodfactory - Arne Verbeke

Bent u een handige Harry of zelfstandig in timmerwerken of de bouw?
En heb je wel eens dat je de juiste machines of de plaats mist? Vraag je je soms af “hoe moet ik dit nu doen?”

Bij ons kunt u per uur, meerbeurtenkaarten of abonnementen systeem onze werkplaats gebruiken die volledig uitgerust is met de meeste houtbewerkingsmachines, zowel de grote- als de handmachines.

U kan bij ons bijna alles maken, bijvoorbeeld: een tuinmeubel met paletten, een klein kastje of bankje, vogelhuisje tot je eigen keuken of zelf een volledige uitbouw in houtskelet (met de nodige bijstand).

Op vaste data organiseren wij ook verschillende workshops.

Sluit Menu