Standhouders

All Healing

All Healing - Adelheid Kluge

All Healing brengt evenwicht, herstel en ontspanning.Op alternatieve en aanvullende wijze brengen Reiki en metamorfose je energie in balans.Nieuw en onovertroffen zijn Acces Bars waarbij 32 energiepunten op het hoofd geactiveerd worden om je kracht te herstellen.Voetreflexologie herstelt blokkades.

All Healing, dochter van All Coaching, verwent jou van kop tot teen.

Artann

Artann - Ann Claerhout

Weerbaarheidstraining helpt je om vanuit je kracht hechtere relaties aan te gaan.Je komt op een goeie manier voor jezelf op en je kan je grenzen aangeven.

Lichamelijke oefeningen wisselen elkaar af met momenten van zelfreflectie.Het doel is groeien in zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfrespect.

Fabienne Vandendriessche

Bachbloesems - Fabienne Vandendriessche

Bach Bloesem zijn een uitstekende manier om mensen in hun problemen, karakter en emoties te ondersteunen en hen weer in evenwicht te brengen. Het zijn extracten van bloesems die ons kunnen helpen in moeilijke situaties en emotionele problemen. Zoals angst, verdriet, piekeren, woede, depressieve gevoelens, slapeloosheid, schuldgevoel, het verleden niet kunnen loslaten, school- en gedragsproblemen bij kinderen,…

De druppeltjes kunnen perfect tegelijkertijd met andere therapieën of met de gewone medicatie worden ingenomen. Ze zijn volledig veilig voor de hele familie van 0 tot 99 jaar.

Als erkend en geregistreerd Bach Bloesem Consulente geef ik u graag advies. Welkom!

Boventoon

Boventoon - Andy Vanbeveren

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout is vooral gekend voor zijn specialisatie in klanktherapie en de ligconcerten die in heel Vlaanderen worden georganiseerd.

Andy Vanbeveren geeft jaarlijks ook heel wat opleidingen in het leren werken met klankschalen en gongs.

De gezellig ingerichte zaal van Boventoon en de prachtige meditatieve tuin in Torhout, vormen ook de thuisbasis voor NaGeBa vzw.Ze organiseert er heel wat groepsactiviteiten zoals lezingen, worskhops, yogasessies, dans, concerten, enz.

Bymeis - Jurgen Jansen

Jurgen brengt houten beelden, natuursteen waxine lichtjes, zoutsteen en selenietlampen mee. Neem alvast een kijkje op zijn site!

Silvia Dello

De Lichtveer- Silvia Dello

Begeleiding geven door het lezen van je energieveld, innerlijke rust en balans brengen in je leven via energetische healing en vanuit het sjamanisme in je kracht staan, zijn mijn passies die ik graag met je deel via persoonlijke sessies, workshops, ceremonies,…

De Vlier

Natuurhuis De Vlier - Valerie Vercammen

Maak kennis met de causale voetreflexologie, waar er gezocht wordt naar de oorzaak van bepaalde klachten en symptomen.

Dit is een methode die zones in de voeten bewerkt en daardoor precies reacties opwekt in de corresponderende lichaamsdelen.  De reactie van het lichaam op het bewerken van de voeten kan men beschouwen als  een “herstel van evenwicht”.

Dieter Borra

Dieter Borra

“WAT KOM IK HIER DOEN OF WAARTOE DIENT MIJN LEVEN” 

die vraag beantwoorden is de essentie van mijn werk, het is mijn missie jou te helpen in je persoonlijk proces van evolutie en jou inzichten te geven die je anders misschien niet of moeilijker ging ontdekt hebben.Ieder heeft in z’n leven af te rekenen met moeilijkheden of tegenslagen, ik help jou begrijpen waartoe deze tegenslagen leiden of wat het nut is en waarom het juist nu gebeurd.

Dirk Verhelst

Dirk Verhelst

HARTCOHERENTIE als antwoord op stress, hyperventilatie, burn-out, cvs en fibromyalgie!

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om persoonlijke stress te reduceren. Het is een eenvoudige efficiënte techniek die weinig tijd vraagt voor beoefening.

Inframass infrarodmassage: een aangename manier om spanning in de rug, de schouders en de benen actief af te bouwen en te relaxen.

Eco Body

Ecobody - Cindy Van Staey

Energetische massage: voeg healing-energie samen met een relaxerende massage vanuit het hart en je hebt de perfecte match die er voor zorgt dat je lichamelijk en geestelijk kan ontspannen. Deze massage wordt gegeven met aangepaste etherische olie en/of magnesiumolie/gel.

Chakra rebirth behandelingen met zijn aangepaste olieën. Dit is een massagevorm waarbij de chakra’s terug naar hun oorspronkelijke staat van zijn worden gebracht.

Voor mama en haar hummeltje is er de zeer leuke baby-massage workshop, vergezelt met 100% puur natuur heerlijk geurende olieën.

Op de beurs zelf kan je genieten van een stoelmassage: deze is gebaseerd op shiatsu technieken en is ideaal voor het ontstressen en het ontspannen van hoofd, nek en schouders.

Eddy Bol

Acupunctuur Izegem - Eddy Bol

Ik ben een erkende acupuncturist en zal je laten kennis maken met de vele behandelswijzen van de chinese geneeswijzen zoals chinese fytotherapie, cupping, ooracupunctuur en electroacupunctuur naast de klassieke acupunctuur.

Ik gebruik flinterdunne naaldjes waarbij de energetische balans in het lichaam geharmoniseerd wordt.

Daarnaast gebruik ik pijnloze laseracupunctuur voor kindjes en patiënten die erg bang zijn van naalden.

Vast en zeker eens de moeite om kennis te maken met deze volwaardige geneeswijze als geneeskundig alternatief.

Frans Waerenburgh

Frans Waerenburgh

Via pendelen en radiësthesie onderzoek uitvoeren en tot een goede leefbare woning te komen, daar waar het goed is om te verblijven.

Het voorkomen van ziektes als gevolg van een ongezonde woning of stallen voor dieren. In de voorstelling wordt aangegeven hoe de mens is verbonden met de natuur.”De dieren wijzen ons de weg”

Biokapsalon Attisch

Biokapsalon Attisch - Isabelle Monteny

Ik ben een biokapster met een missie. Mijn Bio-Kapsalon is gelegen in Nieuwpoort Stad. Het is een passie die veel verder reikt dan het kapsalon en ook belang hecht aan onze kostbare natuur. Attisch denkt verder.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN PLANTENKLEURINGEN

Een alternatief voor chemische haarkleuringe, 100% natuurlijk.Gezond voor mensen met allergieën, chemo of nadien, zwangerschap,…

Wij bieden ook ons eigen natuurlijk huismerk aan I’m Bio Energetic.

Gemmoconsult

Gemmoconsult - Dirk De Bock

Voorstelling gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie.

Hout en bouw

Hout en bouw renovatieteam - Ed Verbeke

Ecologische isolatie, houtskelet en bouwmassief.

It Makes Sense

it makes sense - Sylvie Gunst

Coaching van hooggevoelige personen in hun persoonlijke en professionele groei. Op zoek naar een zinvoller leven waarin je je talenten volop kan inzetten en levens volgens je missie en waarden, vrij van beperkende overtuigingen en steeds terugkerende patronen?

Ik zet je op weg naar een leven met meer evenwicht, vrijheid en zelfwaarde.

Ka-Art

Ka-Art - Karine Opsomer

Fotografische wenskaarten voor alle gelegenheden.Verjaardagswensen naargelang het seizoen waarvan een grote collectie Kerst- en Eindejaarskaarten, geboortekaarten, kinderkaarten, rouwkaarten,… beterschapskaarten, Zen-kaarten…, huwelijk, jubileum… of gewoon een kaart al kleine attentie.Elke kaart is voorzien van een originele tekst.Ka-Art bestaat dit jaar 12 jaar. Dit is de 2e deelname aan de NaGeBa-beurs.

Ann Stroo

Keukenrobot-demonstraties - Ann Stroo

Heb je ook het voornemen gezonder te gaan leven? Met de Thermomix kun je thuis snel, lekker én gezond koken met pure, natuurlijke producten. Weg met de zakjes en pakjes en weet voortaan wat er in je eten zit.

In de Thermomix kan je vis, vlees en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van het stomen in 2 niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten in één keer klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur en smaak.

Kristof Zoete

Kristof Zoete massagepraktijk - Kristof Zoete

Kristof heeft zich oa verdiept in tuina, de traditionele Chinese massage.

Het is een massage techniek die gebruik maakt van energiepunten en -banen. Deze techniek is gebaseerd op de eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde.

Kristof is sinds enkele jaren docent aan Syntra West voor deze massagevorm.Maak kennis tijdens de korte demonstraties op de beurs. Zowel geschikt als sport of welness massagevorm.

Kruidenkriebels

Kruidenkriebels - Katrien Bonnez

Kruidenkriebels… dat is kruiden en meer, veel meer.Laat je meevoeren in de fascinerende wereld van de kruiden. Geniet van ambachtelijk gemaakte thee, cake, koekjes en nog zoveel meer onder begeleiding van een ervaren herboriste.

Forever_The_Aloe_Vera_Company

La Forma - Karen Morel

“Forever is actief in 160 landen en tegenwoordig bevat ons assortiment aloë vera dranken, bijenproducten, voedingssupplementen, producten voor gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en huidverzorging. Van plant, tot product, tot u.

We gebruiken heel krachtige ingrediënten: Forever combineert pure aloë vera met enkele van de meest pure ingrediënten uit onze natuur, geselecteerd om de voordelen van aloë te versterken.

Wij als distributeurs (Karen Morel en Emese Sandor) zijn heel fier hiervan deel te mogen uitmaken en onze geweldige producten te mogen in de markt zetten.”

Luctum

Luctum - Martine De Vuyst

Waar liefde is, schuilt verdriet.Na verlies van beide ouders en een broer voel ik me geroepen mensen bij te staan in het rouwproces van overledenen en andere verliezen.

Mijn ervaring heeft me geleerd te werken met zowel het mentale, fysieke, emotionele en energetische lichaam. Elke stap is een overwinning.

Marleen Vercruysse

Marleen Vercruysse

Reishi brengt je lichaam in balans.

Koning der kruiden, de meest krachtige en heilzaamste plant ooit,.

De eigenschappen zijn: anti-aging, sterk ontgiften, vitaliteit en jeugdigheid, meer energie en uithoudingsvermogen, immuunversterkend, bevorderd slaap, betere concentratie, cholesterol regulerend, anti-allergisch, ontstekingsremmend, vetverbranding, stress regulerend,…

Dit levenselexir bevat meer dan 150 antioxidanten en meer dan 200 verschillende voedingsstoffen.

 

Contact via:

0476 91 55 15 of vercruysse.marleen@telenet.be

Martera - Els Deprez

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen en producten, met meer dan 20 jaar ervaring.

Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven én van biologische oorsprong waar mogelijk. We hechten ook belang aan een faire en sociale samenwerking met de producenten en ondersteunen ook enkele projecten.

Daarnaast zijn we exclusief verdeler van buitenlandse merken zoals de melkzuur gefermenteerde plantenextracten van Herrens Mar, suiker- en glutenvrije confiserie en snacks van Govina en superfood poeders, energierepen en thee van Aduna.

Mayil publicaties1_aangepast

Mayil vzw - Marie Crevits

Op onze stand ben je welkom om gratis inspirerende kaartjes te komen trekken met wijsheid en antwoorden van Meester Morya. Je vindt er ook alle Morya boeken en cd’s. Spiritualiteit van de hoogste plank, eenvoudig verwoord, praktisch en universeel. Voor iedereen die meer inzicht wil in het leven.

mens sana logo

Mens Sana - Catherine Maes

Planten hebben elk hun specifieke geur. De etherische olie geeft die geur wordt gebruikt (aromatherapie) op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.Per behandeling kies ik de etherische oliën die op dat moment bij jou passen en gebruik ze bij massage, gelaats- en lichaamsverzorging.Ik stel ook jouw thuisverzorgingsproduct samen.

Miriam Maes

Miriam Maes

Pentagramreading en keramiek.

In het Pentagram werden planten en oxyden ingebakken.Op het door u gekozen Pentagram doe ik een Reading. De planten en kleuren brengen veel informatie over uw diepste Innerlijke Zijn, uw Chakra’s en/of uw gezondheid.De Pentagramreading doe ik gratis.Aanschaffen kan indien gewenst.

Movecleaver

Movecleaver - Kevin Vansteenkiste

Unieke bewegingsmethode tot pijnvrij bewegen.Met als doel de bewegingsruimte te vergroten tussen de gewrichten.

Imrs

MPC.GCV - Christiane Decroos

GEZONDHEID en WELLNESS door de kracht van de NATUUR met iMRS (=intelligente magnetische resonantie stimulatie). Pulserende signalen die door een computergestuurd bedieningsapparaat geproduceerd en gestuurd worden naar een grote mat (geen bedje), kleine mat of staaf.

Goede ondersteuning van de gezondheid door een betere celwerking (stofwisseling), betere bloedcirculatie, pijnstilling, enz.

Geert Knockaert

Namaste - Geert Cnockaert

Verkoop van halfedelstenen, zilveren ringen en hangers met halfedelstenen, spirituele boeken en orakelsets, geschenkartikelen, doeken, informatie rond Tai Chi lessen regio West-Vlaanderen.

Nancy De Laet

Nancy De Laet

Vanaf nu wil ik mij voorstellen onder mijn eigen naam “De Laet Nancy”.Ik blijf nog steeds onder de noemer vermoeidheid werken, maar door mijn eigen evolutie en nieuwe technieken wil ik het grotere publiek aanspreken.

logo Nutrimed

Nutrimed - Franky Schelkens

Hoog gedoseerd kurkuma 500mg + zwarte peper voor een betere opname voor soepele spieren en gewrichten. Ontdek hier curcumed bio en andere innovatie voedingssupplemeneten aan de laagste prijsgarantie.Ook te koop in uw apotheek.Ons volledig gama bevat ook hoog gedoseerd magnesium, glucosamine + chondrottine, rode rijst, omega-3, gember, calcium + vit. D3 en zeer complete multivitamine.

Logo ochtendgloren_2

Ochtendgloren - Vicky Goethals

Ochtendgloren is een holistische praktijk  voor bewust-zijn in body en mind via voetreflexologie, yin yoga en Tibetaanse helende yoga: Lu Jong, mindfulle begeleidingstechnieke en klankschaalmassage. Bezielster van Ochtendgloren, Vicky Goethals is gecertificeerd yogadocent en ze deelt haar liefde voor yin yoga en Lu Jong in de sfeervolle ruimte van Boventoon in Torhout.

Zie agenda van Nageba.eu

Opgeruimd en blij

Opgeruimd en blij - Jessica Eggermont

Wil je stress loslaten zonder al teveel blabla?Wil je verandering in je leven?Opgeruimd en blij ruimt samen met jou je emotionele en materiële rommel op.Stress, geloofsovertuigingen en overbodige spullen laten we los.Zo maken we jouw weg vrij naar een leven waarin jij straalt!

Origin'O

Origin'O Torhout - Guy Thorrez

Tasting en verkoop van Yogi Tea.

Lies Schoetens

PUURdansen - Lies Schoetens

Bij PUURdansen gaan we letterlijk in beweging, ongedwongen en vrij.Er worden korte danssessies aangeboden waarbij je kan ervaren hoe het is om je lichaam in beweging te brengen en je hoofd leeg van gedachten te dansen.Je energie gaat weer stromen, ademen tot in de toppen van je tenen, je grenzen en mogelijkheden ontdekken en misschien verleggen, je levenskracht weer voelen stromen.Niet moet er, heel veel kan er.

Puur Hannelore

Puur Hannelore - Hannelore Vandenameele

Diensten:Shiatsu – drukpuntmassageDierencommunicatieIntegrated Energy Therapy voor mens en dier

ProductenDrops 15Etherische olie

Raphaël Claessens

Raphaël Claessens

Presenteren van waterfilteroplossingen voor zakelijke én privé-toepassingen.Tevens verkoop van ecologische bidons en flessen van mondgeblazen glas.

Sehoona Scheppende Kracht

Sehoona - Charlotte Bosteels

Ontdek de unieke aanpak van Sehoona, een energetische therapie die iedereen kan aanleren.

Informatie over de opleidingen en activiteiten van Sehoona, verkoop van wenskaarten, transformatiekaarten, tassen en juweeltjes met Sehoona prints.

Van harte welkom, Charlotte

SoÔ-logo-blauw-1234x1234

Soô - Leona Brugghe

Tenen lezen is naar tenen kijken en zeggen wat je ziet.

“Tenen spreken, dat doen ze zonder woorden. Zij vertellen door hun vorm en stand, over hoe een mens in elkaar steekt. Aanleg, karakter en gedrag worden door de tenen weerspiegeld.

't Rust

't Rust - Sigrid Depraetere

’t Rust dekentjes zijn ‘gewichtige’ dekentjes ter bevordering van rust, lichaamsbesef en concentratie.Ze werken heilzaam bij kinderen, volwassenen en ouderen.Zowel in de klas, bij de therapeut (logo, kiné), thuis als in het ‘rust’huis hebben ze hun effect al bewezen.Door het contact met het lichaam herstellen ze de innerlijke rust waar deze verloren was.

Tamara Cuypers

Tamara Cuypers

Eén van onze grootste angsten is spreken, zingen, dansen voor publiek.Toch voelen we een diep verlangen dit te delen met anderen.Als ervaringsdeskundige op het podium en stresscoach/therapeut, help ik jou of je kind vol vertrouwen op het podium, voor de klas of in het leven te staan.

Nieuw logo vivapo

vivapo - Viviane Van Pottelberghe

Schrijf mee aan het 2e NaGeBa-beurs-gedicht.Laat je inspireren door eenvoudige creatieve opdrachten om te mijmeren op papier: individueel of in groep, op locatie of online.Leer communiceren en samen werken met de natuur, o.m. tijdens een driedaagse natuurstage waar je een energetische olie leert bereiden.

Zielevlinder

Zielevlinder - Nancy Naert

Luisterkind is een methode waar ik luister naar de ziel naar wat anders kan en mag.De methode is voor iedereen geschikt.Leerproblemen – angsten, van blokkades, bedplassen, stemmingswisselingen, dementie tot paliatief.Ik luister naar wat jouw innerlijk verteld.Maar ook kennis met de magische sprays.

Zinneprikkels

Zinneprikkels - Ann Vandenbossche

vzw Roots brengt jong en oud samen met verhalen.We organiseren sprookjesnamiddagen, zoldervertellingen en verhaaldagfeestjes.Je onze verhaaltent boeken op een evenement.Verhalen spiegelen en werpen een nieuw licht op problemen.Ben je op zoek naar een verhalenverteller voor je evenement?Ben je zelf verhalenverteller of heb je een zolder?Zoek dan op 24 maart het standje met de kikkers.  😀

Zuivelfabriek van Hollebeke

Zuivelfabriek - Ward Verlinde

De Zuivelfabriek van Hollebeke en de Donjon de Pechon (Frankrijk – Lot & Garonne) worden gratis ter beschikking gesteld voor residentiële activiteiten die anderen helpen hun natuur te (her)ontdekken en zich met de bron te (her)verbinden.