fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

De NaGeBa-beurs editie 2019

kwam tot stand, mede door de

steun van volgende sponsors:

Relaxatiecentrum Boventoon van Andy Vanbeveren in Torhout is niet allen de thuishaven van NaGeBa vzw. Boventoon staat vooral bekend voor zijn specialisatie in klanktherapie. Naast de individuele sessies in zijn praktijk, geeft hij ook regelmatig opleidingen, en uiteraard de vele ontspannende concerten met klankschalen, gongs,…

www.boventoon.be

De Grashalm van Tineke Ostyn is een jonge kwekerij met een passie voor grassen. Reeds meer dan 140 verschillende variëteiten zitten in ons aanbod en dit groeit nog steeds. We kweken zelf en daardoor kennen we onze planten door en door. U kan steeds bij ons terecht voor advies voor- en na- verkoop. De juiste plant voor de juiste plaats is bij ons een basisprincipe. Tussen half maart en half december zijn wij elke vrijdag en zaterdag open. Andere dagen steeds welkom op afspraak.

www.degrashalm.be

FaBB van Ine Verfaille is een no-nonsense communicatiebureau met creatieve en frisse oplossingen voor al uw projecten! Ons aanbod is zeer uitgebreid: op zoek naar iemand die een volledige huisstijl voor uw bedrijf uitwerkt of u projectmatig bijstaat met enkele campagnes? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dankzij de directe aanpak, via een netwerk vaste partners moet er niet meer worden onderhandeld met verschillende tussenpersonen waardoor we snelle doorlooptijden kunnen garanderen.

www.fabb.be

Het volledig vernieuwd Diocesaan Centrum in Groenhove ligt te midden in de natuur, op amper 5′ van de E403, afrit Torhout. Deze thuisbasis voor religieuzen stelt zijn sfeervolle vergader- en verblijfsmogelijkheden graag ter beschikking voor al wie een stukje bijdrage aan kerk en maatschappij wil leveren. En dat alles, in een warm en rustgevend kader.

www.groenhove.net

Het jong en dynamisch team van verzekeringskantoor Seguro – Cindy Devisch biedt een klantvriendelijke service aan zowel particulieren als ondernemingen, en dat over heel Vlaanderen. Steeds met een persoonlijke aanpak, een eerlijk voorstel tegen de beste condities, en een geode schade- en bijstandsregeling met doorlopende bereikbaarheid.

www.seguro.be

Signz is een flexibel, creatief, allround en enthousiaste onderneming in Torhout, die door het leveren van hoge kwaliteit en service, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering, garant staat voor een hoogwaardig eindresultaat. Signz is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle vormen van reclame. Dit beslaat met andere woorden verscheidene deelgebieden, zoals: belettering, xl digitale prints, signalisatie, zeefdruk en interieur.

www.signz.be

Sluit Menu