fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

De NaGeBa-beurs editie 2020

komt tot stand, mede door de

steun van volgende sponsors:

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies in verschillende domeinen.

We koesteren onze ondernemers.

Daarom zetten we heel hard in op flexibiliteit, integriteit en innovatie gecombineerd met een persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening.

www.alaska.be

Relaxatiecentrum Boventoon van Andy Vanbeveren in Torhout is niet allen de thuishaven van NaGeBa vzw. Boventoon staat vooral bekend voor zijn specialisatie in klanktherapie. Naast de individuele sessies in zijn praktijk, geeft hij ook regelmatig opleidingen, en uiteraard de vele ontspannende concerten met klankschalen, gongs,…

www.boventoon.be

De Grashalm van Tineke Ostyn is een jonge kwekerij met een passie voor grassen. Reeds meer dan 140 verschillende variëteiten zitten in ons aanbod en dit groeit nog steeds. We kweken zelf en daardoor kennen we onze planten door en door. U kan steeds bij ons terecht voor advies voor- en na- verkoop. De juiste plant voor de juiste plaats is bij ons een basisprincipe. Tussen half maart en half december zijn wij elke vrijdag en zaterdag open. Andere dagen steeds welkom op afspraak.

www.degrashalm.be

Het volledig vernieuwd Diocesaan Centrum in Groenhove ligt te midden in de natuur, op amper 5′ van de E403, afrit Torhout. Deze thuisbasis voor religieuzen stelt zijn sfeervolle vergader- en verblijfsmogelijkheden graag ter beschikking voor al wie een stukje bijdrage aan kerk en maatschappij wil leveren. En dat alles, in een warm en rustgevend kader.

www.groenhove.net

Het jong en dynamisch team van verzekeringskantoor Seguro – Cindy Devisch biedt een klantvriendelijke service aan zowel particulieren als ondernemingen, en dat over heel Vlaanderen. Steeds met een persoonlijke aanpak, een eerlijk voorstel tegen de beste condities, en een geode schade- en bijstandsregeling met doorlopende bereikbaarheid.

www.seguro.be

Silicon

Silicon NV is sinds 1978 een volwaardige ICT-partner en aanspreekpunt voor KMO’s, vrije beroepen, scholen en openbare besturen.

Wenst u een onafhankelijk advies over uw ICT-park? Wilt u weten hoe u kan besparen of meer uit uw ICT-budget kan halen? Of welke ICT-investeringen voor uw bedrijf op korte of langere termijn de moeite zijn? Silicon biedt een antwoord op deze vragen.

www.silicon.be

Het VNZ of Vlaams & Neutraal Ziekenfonds heeft een ijzersterk diensten- en voordelenpakket met onder meer tussenkomsten tot 30 euro voor lidgeld sportclub, tot 100 euro voor brillen of lenzen, tot  500 euro voor tandimplantaten, tot 120 euro voor kampen, schooluitstappen en terugbetaling alternatieve raadplegingen.

Ontdek meer op www.vnz.be of maak een afspraak via marketing@vnz.be 

VNZ, verrassend voordelig!

www.vnz.be

Bij ons kunt u per uur, meerbeurtenkaarten of abonnementen systeem onze werkplaats gebruiken die volledig uitgerust is met de meeste houtbewerkingsmachines, zowel de grote- als de handmachines.

U kan bij ons bijna alles maken, bijvoorbeeld: een tuinmeubel met paletten, een klein kastje of bankje, vogelhuisje tot je eigen keuken of zelf een volledige uitbouw in houtskelet (met de nodige bijstand).

Op vaste data organiseren wij ook verschillende workshops.

www.woodfactory.be

Sympathisanten

Sluit Menu