fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

De NaGeBa-beurs editie 2022

komt tot stand, mede door de

steun van volgende sponsors:

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies in verschillende domeinen.

We koesteren onze ondernemers.

Daarom zetten we heel hard in op flexibiliteit, integriteit en innovatie gecombineerd met een persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening.

www.alaska.be

Sinds 1986 is het kantoor Delaey-Stevelinck nv een vaste waarde in Oostduinkerke-Koksijde en omstreken.

Het groeiende en vooral tevreden cliënteel
weet dat ”service” geen loos begrip is
binnen ons kantoor.
Een gedreven en gemotiveerd team staat
elke dag paraat om te zoeken naar de beste
oplossing op maat.

www.delaeystevelinck.be

Relaxatiecentrum Boventoon staat vooral bekend voor zijn specialisatie in klankrelaxatie.

Naast de individuele sessies in zijn praktijk, geeft Andy jaarlijks een 200-tal ontspannende concerten en yoga sessies met klankschalen, gongs, tonguedrums, didgeridoo,…

Je kan er ook terecht voor opleidingen in klank en relaxatie.

www.boventoon.be

De Grashalm van Tineke Ostyn is een jonge kwekerij met een passie voor grassen. Reeds meer dan 140 verschillende variëteiten zitten in ons aanbod en dit groeit nog steeds. We kweken zelf en daardoor kennen we onze planten door en door. U kan steeds bij ons terecht voor advies voor- en na- verkoop. De juiste plant voor de juiste plaats is bij ons een basisprincipe. Tussen half maart en half december zijn wij elke vrijdag en zaterdag open. Andere dagen steeds welkom op afspraak.

www.degrashalm.be

Uw hobby, onze passie.

www.drums-co.be

Samen realiseren we uw droomproject!

Een dialoog waarbij ons team de intentie heeft om de verlangens, wensen van elke klant trachten te doorgronden.

Een traject die we in “duo” afleggen.

 

Praktisch betekent dit:

Eén of meerdere plaatsbezoeken zijn onontbeerlijk om tot een goed eindresultaat te komen.

Plannen worden opgemaakt, moodboards helpen de beleving tastbaar te maken.

Kruisbestuiving van ideeën zijn hierbij onontbeerlijk….

Met als einddoel: een gelukkige klant, elke dag laten genieten….

We staan klaar voor u!

www.parketeninterieurcorneillie.be

Silicon NV is sinds 1978 een volwaardige ICT-partner en aanspreekpunt voor KMO’s, vrije beroepen, scholen en openbare besturen.

Wenst u een onafhankelijk advies over uw ICT-park? Wilt u weten hoe u kan besparen of meer uit uw ICT-budget kan halen? Of welke ICT-investeringen voor uw bedrijf op korte of langere termijn de moeite zijn? Silicon biedt een antwoord op deze vragen.

www.silicon.be

Het jong en dynamisch team van verzekeringskantoor Seguro – Cindy Devisch biedt een klantvriendelijke service aan zowel particulieren als ondernemingen, en dat over heel Vlaanderen. Steeds met een persoonlijke aanpak, een eerlijk voorstel tegen de beste condities, en een geode schade- en bijstandsregeling met doorlopende bereikbaarheid.

www.seguro.be

Meer en beter leren ondernemen in de KMO, daar staat Syntra West voor.

De praktijkgerichte aanpak staat ervoor garant dat je de kennis die je bij Syntra West opdoet, ook meteen professioneel kunt toepassen.

Syntra West organiseert zowel langlopende gecertificeerde opleidingen als korte specialisatietrainingen rond Gezondheid, Relaxatie & Wellness.


www.syntrawest.be

Videomotion maakt omzetverhogende en tijdsbesparende videoproducties.

Welke zaken herhaal je op dagelijkse basis? Hoeveel tijd zou jij besparen als je die op video zet en nooit meer hoeft te herhalen?

Wist je trouwens dat 70% van de klanten hun aankoopbeslissing al gemaakt heeft nog voor ze bij een echte verkoper komen?

Als je het niet kan tonen, bestaat het niet. Film je producten, zet je diensten op video en bereikbaar 100% van je doelpubliek!

 

www.videomotion.be

Het VNZ of Vlaams & Neutraal Ziekenfonds heeft een ijzersterk diensten- en voordelenpakket met onder meer tussenkomsten tot 30 euro voor lidgeld sportclub, tot 100 euro voor brillen of lenzen, tot  500 euro voor tandimplantaten, tot 120 euro voor kampen, schooluitstappen en terugbetaling alternatieve raadplegingen.

Ontdek meer op www.vnz.be of maak een afspraak via marketing@vnz.be 

VNZ, verrassend voordelig!

www.vnz.be

Bij ons kunt u per uur, meerbeurtenkaarten of abonnementen systeem onze werkplaats gebruiken die volledig uitgerust is met de meeste houtbewerkingsmachines, zowel de grote- als de handmachines.

U kan bij ons bijna alles maken, bijvoorbeeld: een tuinmeubel met paletten, een klein kastje of bankje, vogelhuisje tot je eigen keuken of zelf een volledige uitbouw in houtskelet (met de nodige bijstand).

Op vaste data organiseren wij ook verschillende workshops.

www.woodfactory.be

Sympathisanten

Sluit Menu