Sponsors

 

De NaGeBa-beurs editie 2018 kwam tot stand, mede door de steun van volgende sponsors:

Fabb - Ine Verfaillie

FaBB is een no-nonsense communicatiebureau met creatieve en frisse oplossingen voor al uw projecten!

Ons aanbod is zeer uitgebreid: op zoek naar iemand die een volledige huisstijl voor uw bedrijf uitwerkt of u projectmatig bijstaat met enkele campagnes? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Dankzij de directe aanpak, via een netwerk vaste partners moet er niet meer worden onderhandeld met verschillende tussenpersonen waardoor we snelle doorlooptijden kunnen garanderen.

www.fabb.be

Origin'O Torhout

Bij Origin'O is bio troef! Je kan bij ons terecht voor bio- en ecologische producten. Van biologische en vegetarische voeding tot ecologisch verantwoorde huishoudproducten, make-up en voedingssupplementen.

In onze versafdeling lonken de groenten en fruit. Uiteraard zijn ook onze kruidentuiltjes van de partij. Breng dus zeker en vast eens een bezoekje aan jouw dichtsbijzijnde Origin'O-winkel.

https://www.facebook.com/originotorhout/

PlaceboNocebo

omdat onze overtuigingen een bepalende impact hebben op onze gezondheid.

Een positieve of Placebo instelling, geloof en overtuiging zijn het krachtigste medicijn dat we ter beschikking hebben.

Een negatieve of Nocebo instelling, hopeloosheid en hulpeloosheid zijn wellicht schadelijker voor onze gezondheid dan roken, slechte voeding en milieuvervuiling. Het evenwicht tussen lichaam (genetica, anatomie, voeding, suppletie, sport, …), geest (emoties, gedachten, overtuigingen) en ziel (bewustzijn, spiritualiteit) is de weg naar volledige gezondheid of ‘heel zijn’.

www.placebonocebo.be

Publiprint

Publiprint is een flexibel, creatief, allround en enthousiaste onderneming in Torhout, die door het leveren van hoge kwaliteit en service, vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering, garant staat voor een hoogwaardig eindresultaat.

Publiprint is gespecialiseerd in het vervaardigen van alle vormen van reclame. Dit beslaat met andere woorden verscheidene deelgebieden, zoals: belettering, xl digitale prints, signalisatie, zeefdruk en interieur.

www.publiprint.be

Sea Sleep

Met onze jarenlange ervaring in het samenstellen van duurzame topkwaliteit producten omtrent slaapcomfort hopen we u nachtrust en slaapcomfort te verbeteren.Bij ons vindt u topkwaliteit matrassen, lattenbodems, kussens, donsdekens, dekbedovertrekken, boxsprings, bedkaders, en een uitgebreid gamma aan wol producten en andere top natuurlijke materialen aan betaalbare prijzen.De topservice die wij geven start met het opmeten van uw bed, het geven van persoonlijk advies tot en met de gratis levering en plaatsing door onze eigen ploeg in gans België.Speciale afmetingen en maatwerk voor 2de verblijven, mobilhomes, caravans, boten of gewoon bij u thuis zijn voor onze eigen productiedienst geen probleem.

www.seasleepveurne.be

Boventoon

Een relaxatiecentrum in Torhout dat naast relaxatietherapie vooral gespecialiseerd is in klanktherapie.Boventoon is tevens de thuishaven voor heel wat activiteiten georganiseerd door NaGeBa vzw.

www.boventoon.be

Seguro

Het jong en dynamisch team van verzekeringskantoor Seguro biedt een klantvriendelijke service aan zowel particulieren als ondernemingen, en dat over heel Vlaanderen.Steeds met een persoonlijke aanpak, een eerlijk voorstel tegen de beste condities, en een geode schade- en bijstandsregeling met doorlopende bereikbaarheid.www.seguro.be

Videomotion

Videomotion.be maakt professionele videoproducties voor Particulier & Professioneel. Als dit nu om een trouwvideo, promofilmpje of serieuze bedrijfsfilm gaat, we brengen steeds een verhaal dat de kijker aanzet tot handelen. Klanten laten kopen, volgers laten delen, bezoekers laten bezoeken. Videomotion.be gaat budgetvriendelijk te werk en biedt Full Service aan vanaf het vormen van het idee, tot aan de afgewerkte video.

De Grashalm

Wij zijn een jonge kwekerij met een passie voor grassen. Reeds meer dan 140 verschillende variëteiten zitten in ons aanbod en dit groeit nog steeds. We kweken zelf en daardoor kennen we onze planten door en door.

U kan steeds bij ons terecht voor advies voor- en na- verkoop. De juiste plant voor de juiste plaats is bij ons een basisprincipe. Tussen half maart en half december zijn wij elke vrijdag en zaterdag open. Andere dagen steeds welkom op afspraak.

www.degrashalm.be

Diocesaan Centrum Groenhove

Het volledig vernieuwd Diocesaan Centrum in Groenhove ligt te midden in de natuur, op amper 5' van de E403, afrit Torhout.Deze thuisbasis voor religieuzen stelt zijn sfeervolle vergader- en verblijfsmogelijkheden graag ter beschikking voor al wie een stukje bijdrage aan kerk en maatschappij wil leveren.En dat alles, in een warm en rustgevend kader.www.groenhove.net

Dok 54

Foodstand met homemade & handmade biologische healthy snacks

www.dok54.be