NaGeBa

Ons logo | een logo met betekenis

Het NaGeBa logo symboliseert de onlosmakelijke verbinding tussen mens en natuur. We komen dagelijks in aanraking met de natuur, maar ook met producten en materialen uit de natuur.
En dat alles omgeven door de wereld, samengebracht door de cirkel.

De cirkel in het logo is aan de bovenkant een stukje onderbroken. Dit staat  symbool voor de openheid waarmee we mensen willen benaderen: ongedwongen, mild en ont-moetend. Het geheel staat in balans, een continu zoeken naar evenwicht. Zoals niet alleen de wereld dit constant doet, maar ook wij als mens.

De drijvende motor achter de organisatie is in de eerste plaats Andy Vanbeveren van Boventoon. Daarom ook de vernoeming ‘by Boventoon’, zodat de link duidelijk is.

NaGeBa | NAtuurlijk en GEzond in BAlans

NaGeBa is in de eerste plaats een organisator.

Andy zag, na de opstart van zijn relaxatiecentrum Boventoon in 2010, al snel in dat de nood aan ontspanning, aan menselijke ontmoeting en vorming groot was.

Vanuit die nood ontstond het idee om een holistische gezondheidsbeurs te organiseren.
Een Boventoon-beurs leek ons nogal eenzijdig, en de naam NaGeBa, wat staat voor NAtuurlijk en GEzond in BAlans, werd geboren. Een naam die het grote geheel volledig kon dekken.
De eerste NaGeBa-beurs vond plaats in 2016.
En sedertdien wordt deze jaarlijks georganiseerd.

Sedert 2017 is NaGeBa tevens de organisator van groepsactiviteiten, zoals yoga, Ecstatic Dance, ligconcerten, vorming, informatieve lezingen, workshops en andere ont-moetende activiteiten.
Zowel voor groepsactiviteiten van externe docenten, als van de groepsactiviteiten aangeboden door Boventoon.
Zowel in de zaal van relaxatiecentrum Boventoon, als op locatie in heel Vlaanderen én Nederland.

NaGeBa wil ook een communityplatform zijn.

Een communityplatform dat mensen verenigt, op een bewuste manier én met oog voor de planeet waar we mogen leven.
Een plek waar iedereen authentiek kan en mag zijn, elk uniek op zijn of haar eigen manier. Een plaats waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden, in verbinding met jezelf én met de ander
.
We willen niet alleen mensen rust aanbieden, maar ook de balans helpen vinden tussen hart en hoofd, emotie, lichaam en geest.
Op een uitnodigende manier een plaats zijn waar mensen zich kunnen ontplooien, met respect voor eigenwaarde en kwaliteiten.

Een plek waar het ontwikkelen van talenten en je passie uitdragen, gestimuleerd wordt.

.