NAGEBA-BEURS

NaGeBa vzw organiseert jaarlijks de gezondheidsbeurs 'Natuurlijk en Gezond in Balans', kortom de NaGeBa-beurs.

De vzw heeft hiermee in de eerste plaats tot doel om mensen te verbinden. Verbinden met zichzelf, met elkaar, maar evenzeer ook met de natuur. Niet alleen de bezoekers met de standhouders, maar ook de bezoekers onderling alsook de standhouders onderling.

Daarnaast wil NaGeBa vzw ook mensen inspireren en bewust maken van een gezonde levensstijl. En we zien dat heel breed: van gezonde voeding tot gezond bewegen, van complementaire behandelingen tot natuurlijke producten en materialen, van opleidingen tot interessante lectuur, enz.

De NaGeBa-beurs is uniek in zijn soort: zo krijgt bijvoorbeeld elke standhouder dezelfde grootte van stand. Ook de openheid binnen de beurs valt meteen op.En het meest kenmerkend is dat elke standhouder uniek is met zijn aanbod. Op die manier krijgt de bezoeker een enorme diversiteit te zien van producten en diensten. Voor de editie 2019 zijn er maar liefst 56 standhouders. En daar zijn we met ons NaGeBa-team fier op.

De ganse dag zijn er ook tal van gratis demonstraties waaronder yoga, gongyoga, lachyoga en dans.Of wat dacht je van een demo hoe je je eigen lippenbalsem maakt? Of... je eigen kruidenshampoo?

En niet onbelangrijk: de eerste 50 bezoekers verwelkomen we graag met een goodiebag gifts en kortingsbonnen.

Je bent dus van harte welkom op deze sfeervolle gezondheidsbeurs 'Natuurlijk en Gezond in Balans'.

  

   WANNEER

       zondag 24 maart 2019

 

    Toegangsprijzen

          kinderen (-12j): gratis

          volwassenen: € 5,-

          60+: € 3,-

 

   LOCATIE

       De editie 2019 van deze beurs gaat door

       op volgende prachtige locatie:

       Diocesaan Centrum Groenhove

       Bosdreef 5 

       8820 Torhout