fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
NaGeBa-Festifair

Zondag 29 maart 2020 van 10u tot 22u

Dienstenhuis Groenhove, Bosdreef 5, 8820 Torhout​

Het aftellen is begonnen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

FESTIFAIR - COMBINATIE VAN FESTIVAL EN BEURS

4 jaar op rij organiseerde NaGeBa de NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs. In 2020 viert NaGeBa zijn 5e verjaardag. En ze doet dit samen met jou! Deze keer wordt de NaGeBa-beurs omgedoopt tot NaGeBa-Festifair. Jawel, het wordt een combinatie van een beurs én een festival. Heel wat bekende namen uit de yoga- en muziekwereld nemen deel en maken samen met jou en met ons een onvergetelijke dag van deze NaGeBa-Festifair.

Voel je van harte welkom op ons eerste Festifair ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.

De keuze is volledig aan jou

  • Wens je enkel de beurs te bezoeken met zijn 68 standhouders, dan betaal je enkel toegang tot de beurs.
  • Wens je echter deel te nemen aan de volledige festiviteit en samen met ons mee te vieren, dan betaal je een Festifair-ticket.
    En dan krijg je meteen toegang tot alle workshops, yogasessies, de talrijke concerten, danssessies, enz. Allemaal inbegrepen in de prijs.

Early bird ticket

Ook deze Festifair kent een uniek concept: het aantal tickets wordt beperkt zodat het niet drummen wordt voor je plekje tijdens een activiteit. We voorzien een Early Bird ticket zodat je kan genieten van een vroegboekkorting. En… dat je zeker bent van je plaatsje. Want, volzet is volzet. We kiezen echt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Boek nu en je hebt meteen toegang tot het volledig festival én de beurs.

Sluit Menu