fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

NaGeBa organiseert voor het 5e jaar op rij
een gezondheidsbeurs.

Voor 2020 wordt dit de
NAGEBA-FESTIFAIR

FESTIFAIR - COMBINATIE VAN FESTIVAL EN BEURS

4 jaar op rij organiseerde NaGeBa de NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs.

In 2020 viert NaGeBa zijn 5e verjaardag. En ze doet dit samen met jou!

Deze keer wordt de NaGeBa-beurs omgedoopt tot NaGeBa-Festifair. Jawel, het wordt een combinatie van een beurs én een festival.

De keuze is volledig aan jou. Wens je enkel de beurs te bezoeken met zijn 68 standhouders, dan betaal je enkel toegang tot de beurs.
Wens je echter deel te nemen aan de volledige festiviteit en samen met ons mee te vieren, dan betaal je een Festifair-ticket.
En dan krijg je meteen toegang tot alle workshops, yogasessies, de talrijke concerten, healthy food, danssessies, enz. Allemaal inbegrepen in de prijs.

Ook deze Festifair kent een uniek concept: het aantal tickets wordt beperkt zodat het niet drummen wordt voor je plekje tijdens een activiteit.
We voorzien een Early Bird ticket zodat je kan genieten van een vroegboekkorting. En… dat je zeker bent van je plaatsje. Want, volzet is volzet.
We kiezen echt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit.

Op dit moment hebben al bekende namen uit de yoga- en muziekwereld toegezegd als teacher, begeleider, muzikant.
In de komende maanden zullen we die namen 1 voor 1 prijs geven. Want, van dat feestgevoel zullen we samen een gans jaar genieten.
Geniet je met ons mee?

Ook dit jaar zullen we de eerste 50 bezoekers weer verwelkomen met een goodiebag gifts en kortingsbonnen. (1 goodiebag per gezin)
 

Voel je van harte welkom op ons eerste Festifair ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.

Ticket NaGeBa-beurs

Net zoals alle voorgaande jaren krijg je met dit ticket toegang tot de NaGeBa-beurs waar je 68 unieke standhouders ontmoet.
De beurs is open van 10u-17u30.
Je hebt geen toegang tot de gratis workshops, yogasessies, concerten,…

Zondag 29 maart 2020

Van 10u tot 17u30

Diocesaan centrum Groenhove

Bosdreef 5 | 8820 Torhout

Volwassenen 7€

60+: 5€ | kinderen onder 12 jaar gratis

Ticket NaGeBa-Festifair

Met dit ticket krijg je toegang tot de volledige site: je kan zowel de beurs bezoeken als het festival.
Op het festival kun je terecht voor heel wat yogasessies, danssessies, diverse concerten van verschillende muzikanten, allerlei workshops, enz.
En voor de kids is er een apart aanbod die je kapoen zeker blij zal maken. En uiteraard zorgen we ook voor een tof aanbod aan healthy food.

Zondag 29 maart 2020

Van 10u tot 22u

Diocesaan centrum Groenhove

Bosdreef 5 | 8820 Torhout

Volwassenen 65€ (ADD)

kinderen: 25€ (ADD)

Sluit Menu