fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
NaGeBa-Festifair

Zondag 27 maart 2022 van 10u tot 22u

Dienstenhuis Groenhove, Bosdreef 5, 8820 Torhout​

Het aftellen is begonnen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

NIEUWE DATUM: 27 maart 2022

FESTIFAIR - COMBINATIE VAN FESTIVAL EN BEURS

4 jaar op rij organiseerde NaGeBa de NaGeBa-beurs. Een unieke gezondheidsbeurs die er een aparte visie op nahoudt: elke standhouder is uniek met zijn aanbod, elke stand is even groot én… de open sfeer typeert deze beurs. Op zondag 29 maart 2020 zou  NaGeBa zijn 5e verjaardag vieren, maar de coronavirus-pandemie stak daar een stokje voor.
We hebben dan maar het event verplaatst naar zondag 28 maart 2021.
De overheidsmaatregelen die in december 2020 van kracht waren en de bezorgdheid om de gezondheid van de vele bezoekers, standhouders en docenten lieten ons weinig keuze. Daarom hebben we opnieuw een nieuwe datum gekozen: zondag 27 maart 2022.

Het enthousiasme van zowel de organisatoren als de vele standhouders, muzikanten, docenten is echter niet kapot te krijgen.
Uiteindelijk is het geen annulatie, maar gewoon uitstel van een TOP-event.

Sterker dan ooit, keren we met z’n allen terug op zondag 27 maart 2022. De NaGeBa-Festifair , combinatie van een holistische beurs én festival wordt een TOPPER. Met heel wat bekende namen uit de yoga- en muziekwereld die samen met jou en met ons een onvergetelijke dag zullen maken van de NaGeBa-Festifair editie 2022.

Voel je van harte welkom op ons eerste Festifair ‘Natuurlijk en Gezond in Balans’.

De keuze is volledig aan jou

  • Wens je enkel de beurs te bezoeken met zijn 68 standhouders, dan betaal je enkel toegang tot de beurs.
  • Wens je echter deel te nemen aan de volledige festiviteit en samen met ons mee te vieren, dan betaal je een Festifair-ticket.
    En dan krijg je meteen toegang tot alle workshops, yogasessies, de talrijke concerten, danssessies, enz. Allemaal inbegrepen in de prijs.

Early bird ticket

Ook deze Festifair kent een uniek concept: het aantal tickets wordt beperkt zodat het niet drummen wordt voor je plekje tijdens een activiteit. We voorzien een Early Bird ticket zodat je kan genieten van een vroegboekkorting. En… dat je zeker bent van je plaatsje. Want, volzet is volzet. We kiezen echt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Boek nu en je hebt meteen toegang tot het volledig festival én de beurs.

Sluit Menu