Je bekijkt nu NaGeBa-beurs + NaGeBa-festival = NaGeBa-festifair

NaGeBa-beurs + NaGeBa-festival = NaGeBa-festifair

De planning van onze feesteditie van de gekende NaGeBa-beurs is al heel wat gevorderd.
Zoals je wellicht al weet wordt de beurs volgend jaar uitgebreid tot een heus festifair: de NaGeBa-festifair. Het wordt een combinatie van de beurs die je tot op heden kent: een gezondheidsbeurs die plaats biedt aan niet minder dan 68 standhouders.

Naast die beurs organiseren we op hetzelfde moment een NaGeBa-festival.
Een kleinschalig festival dat vooral gericht is op kwalitatieve activiteiten waaronder workshops, concerten, yogasessies, danssessies en een tof aanbod voor de kinderen.
We kunnen nu al verklappen dat we op dit moment 5 top yogadocenten hebben geboekt en 4 top muzikanten. En ook voor de workshops hebben we al heel wat afspraken met professionals die je in hun wereld zullen meenemen.

Eigenzinnig authentiek

Bij NaGeBa hebben we een eigenzinnige kijk op de dingen. Een kijk die velen weten te appreciëren, zo blijkt. Zo laten we voor het festivalgedeelte maar 170 festivalbezoekers toe.

Jawel, slechts 170 festivalhangers zodat iedereen voldoende mogelijkheden krijgt om aan zoveel mogelijk deel te nemen. En, als je dan aan een activiteit deelneemt, dat je ook voldoende ruimte hebt zodat je alles in comfort kan volgen.

Schrijf je dus nu al in voor zondag 29 maart 2020, zodat je zeker bent van je plaatsje.

Enkele weetjes

Wist je dat je al je ticket met vroegboekkorting kunt boeken?

Wist je dat er nu al een 30-tal standhouders intekenden voor de beurs?

Geef een antwoord