Wil je graag je ervaring delen met anderen? Dan kun je hier je getuigenis achter laten.

Alvast bedankt, Veerle & Andy

5/5
De NaGeBa-beurs was voor het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds een schot in de roos. Niet alleen zijn we verheugd dat we, als preventief gezondheidsfonds, een initiatief als dit kunnen steunen. Het leverde ons bovendien heel wat nieuwe leden op! Als standhouder kwamen we op die manier ook in contact met nieuwe mensen, nieuwe technieken en legden op die manier nieuwe verbindingen. We hopen dat dit evenement nog kan groeien, het komt volledig ten goede van onze samenleving en onze gezondheidszorg.
5/5
Wij verdelen waterfiltersystemen en voor ons was de beurs in 2019 een aangename ervaring. Van de lokatie tot de organisatie, van mede-standhouders tot bezoekers, het was een fijne sfeer. Het publiek was wat ik zou willen noemen “wakker”: duidelijk bewust van het feit dat je op vele vlakken je gezondheid en welzijn in eigen hand hebt of in eigen hand kunt nemen. Chapeau voor de organisatie om zoveel fijne mensen samen te brengen, tot volgend jaar.​
5/5
Ik heb enorm genoten van de beurs als standhouder. De warme sfeer, de route die duidelijk was en de bezoekers langs elke stand leidde vind ik top! Ook de tafels die klaar stonden met duidelijke afbakening, de duidelijke mails vooraf en nadien, de helderheid en eerlijkheid, de koffiekoeken en thee, de verscheidenheid aan standhouders: allemaal zaken die voor jullie misschien vanzelfsprekend lijken: zijn voor mij een teken van professionaliteit en passie! Eendikke proficiat en een grote dankjewel dat ik hier bij mocht zijn.​
5/5
NaGeBa staat voor mij vanzelfsprekend voor natuur, gezondheid en balans maar ook voor kwaliteit, professionaliteit, behulpzaamheid, ontmoeting, kennismaking, verbondenheid. Zonder enige twijfel neem ik volgend jaar voor de derde keer deel als standhouder op de beurs en wil ik graag m’n steentje bijdragen tot het welslagen van het festival door het begeleiden van enkele workshops.
5/5
Een meer dan geslaagde beurs. Door de grote verscheidenheid aan standhouders en het gepassioneerd publiek is Nageba er in Torhout in geslaagd om op 2 jaar tijd een topbeurs neer te zetten. De heerlijke foodtrucks waren de kers op de taart. We kijken uit naar volgend jaar!
5/5
Het was dit jaar opnieuw een zeer leuke geslaagde dag/beurs. Volgend jaar zijn we er graag opnieuw bij. Super event, doe zo verder!!!
5/5
Ik wil jullie feliciteren met de organisatie van jullie beurs ! Voor ons was dit één van de beste beurzen voor onze doelgroep vooral op kwalitatief vlak. Veel verkopen, veel geïnteresseerde klanten, kortom zeer geslaagd en vandaar nu reeds onze inschrijving.
5/5
Bravo t was echt een succes Bedankt voor dit ruim aanbod van positieve mensen en energie.
Veronique B
bezoeker
5/5
Beste Andy en Veerle, Graag wil ik jullie nog feliciteren voor de top organisatie van jullie beurs. Ik hoop er volgend jaar weer te mogen bij zijn. Ik wens jullie veel nagenieten! Een warme groet en graag tot later.
5/5
Beste lieve mensen, Het was een fantastische beurs! Grote proficiat! Ik heb ontzettend veel mensen ontmoet, en ik ben zeer tevreden. Uiteraard heb ik af en toe aan de bezoekers gevraagd wat ze van de volledige Gezondheidsbeurs vonden... en iedereen was erg onder de indruk van het aanbod van de professionele standen. The place to be! De ontvangst en de begeleiding van de bezoekers verliep ook zo zacht, vertrouwelijk en rustig. Ook wij, de standhouders werden zeer vriendelijk en lief naar onze stand gebracht, met dan nog eens als verrassing een ontbijtje en achteraf warme thee. Dat gaf mij en Daniel een héél warm welkom gevoel. Ik weet zeker dat elkeen die na het bezoek buiten kwam, een soort 'herbron-geboorte-gerustheid' ervaren heeft, om in volle vertrouwen haar/zijn weg of levenspad verder te volgen. Ik kreeg verschillende keren de vraag: 'Wat is de datum van de volgende Gezondheidsbeurs 2020'... toch goed hé! Grote pluim voor de organisatie! Welgemeende dank aan al de vrijwilligers. Grote knuffel voor iedereen van het NaGeBa team.
5/5
Hallo Andy, Veerle wat een fantastische en goed georganiseerde beurs! Veel respect voor wat jullie doen! Ik heb er voor mezelf veel uitgehaald. Er was veel interesse, leuke mensen ontmoet en zelfs al nieuwe klanten gemaakt!
5/5
Eerst en vooral wil het hele All Healing/ All Coachingteam jullie van harte bedanken voor de kans die we kregen om deel te nemen aan de beurs en te ontdekken welke positieve sfeer er zondag te voelen was. We mochten getuige zijn van een goede en vlotte organisatie.