fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Sylvie Gunst_

Sylvie Gunst

It makes sense

 

Mijn naam is Sylvie Gunst. In het professionele leven ben ik actief als loopbaancoach met VDAB loopbaancheques, stress-en burnoutcoach en wandelcoach. Hierbij richt ik mij in hoofdzaak tot hoogsensitieve mensen. Daarnaast adviseer ik ook bedrijven op vlak van werkbaar werk.

Het beste in mensen naar boven halen, persoonlijke groei,  mensen doen stralen door hen dichter bij hun kern, bij wie ze in wezen zijn te brengen is mijn missie in het leven.

Ik koos ervoor om ook als wandelcoach aan de slag te gaan, omdat ik zelf graag buiten en in beweging ben, maar ook omdat deze methodiek van coachen zoveel sneller en dieper antwoord geeft op (onbewuste) vragen. Het is een manier om niet vanuit het denken maar vanuit het voelen antwoorden te krijgen, door je onbewuste aan de praat te krijgen. Zeer helend voor mensen die volledig in hun hoofd zitten.  

Hoewel ik zelf heel down to earth ben, vind ik dat wandelcoachen zelfs iets magisch heeft…
De natuur heeft een heilzame werking, biedt ontspanning en stimuleert het creatief vermogen/denken.

Doorheen mijn ganse carrière ben ik altijd al op zoek gegaan naar talenten van mensen zodat ze van hieruit bewust kunnen kiezen voor wat hen energie geeft! Werken en leven in lijn met wie je bent zorgt voor innerlijke rust en flow.  Soms zijn mensen zo ver verwijderd van zichzelf, doordat ze zich aanpassen aan hun omgeving dat ze het antwoord op de vraag: Wie ben ik nu eigenlijk? Wat doe ik graag, … niet meer weten. Ze zijn over hun eigen grenzen aan het gaan of gegaan.

Geef jij jezelf vandaag de toestemming om je mooiste leven te leven?

www.itmakessense.be

Sluit Menu