fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Steffie Vandierendonck

Steffie Vandierendonck

Steffie Vadierendonck

Stress en spanning kan je loslaten op zowel mentaal als fysiek niveau om meer energie en voldoening te hebben doorheen je leven. Dat is waar Steffie Vandierendonck mee helpt door o.a.  Qi Gong, ook wel meditatie in beweging genoemd. 

Leven en werken volgens je eigen ritme
Meer en meer mensen ervaren stress, burn-out, chronische ziekte… en dat komt grotendeels doordat we niet meer genoeg diepgang in ons leven hebben. Ik hou van verhalen die beginnen met er was eens… Ze voeren me steeds terug naar een andere tijd waarin alles magisch lijkt en tegelijkertijd echter aanvoelt: de emoties, de beproevingen, de overwinningen,…

Het is niet zo dat ik wil dat die plaats van dromen en verbeelding de werkelijkheid is, daarvoor hou ik te veel van ons modern comfort. Wat ik echter wel in dit leven wil integreren, is de mate waarin we voelen en echt onszelf kunnen zijn.

We zouden moeten kunnen doen wat we willen en waartoe we voorbestemd zijn terwijl we ons eigen natuurlijke ritme volgen en de magie in ons leven her-ontdekken. Wanneer we dit niet doen, zal ons lichaam vroeg of laat de grenzen voor ons stellen en ons door fysieke ongemakken duidelijk maken wat het werkelijk wil.

Dat is ook waar mijn werk om draaien. Ik wil je eerst helpen de voeling met je eigen ritme terug te vinden. Daarna kan je de kracht van je eigen geest ontdekken en op een evenwichtige manier naar je doelen toewerken.

Je lichaam is je eigen leermeester
In Qi Gong hebben we een gezegde: ‘you can’t dig a well if you are thirsty’. Vrij vertaald is dit: “Je kan geen put graven als je al dorst hebt. Leer je eigen grenzen kennen en doe energie op VOOR je de ongemakken voelt.”

www.steffievandierendonck.com

Sluit Menu