fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

Rim Bahri

Harmony Hunter Yoga

Mijn reis begon 5 jaar terug. Iedereen maakt een moment mee dat je moet kiezen voor tijd voor jezelf of de dieperik ingaan. Ik besloot op het vliegtuig te stappen richting Ibiza en een week me time en een eerste kennismaking met yoga. 

Heel sceptisch stond ik er tegenover. Maar het was één van de beste weken uit mijn leven. 
Eens thuis ben ik me verder beginnen verdiepen en ben ik op yogapad getrokken opzoek naar de yogavorm die het best bij me past . . .

Nooit had ik gedacht dat Kundalini Yoga ‘mijn’ yoga ging worden . 

Tot op heden kan ik nog niet exact zeggen waarom maar het was een gevoel van thuiskomen .
De combinatie van chanten van mantra’s – dynamische yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie was hetgeen mij rust en energie tegelijkertijd bracht . 

 

Ondertussen zit mijn level II Kundalini Yoga er bijna op en heb ik deze ervaring uitgebreid met Kundadance.
Want wie houdt van Kundalini Yoga en Dans is dit een perfecte match. Kundadance combineert Kundalini Yoga, Thai Chi en Qi Gong.

 

Mensen inspireren en meenemen op avontuur is mijn intentie.
Kundalini Yoga, versterkt met mijn kennis vanuit Yin Yoga, opgefleurd met Dans doorheen de chakra’s . ..kortom een ware totaal beleving met Harmony Hunter.

 

Waar  je jezelf ook bevind op jouw pad, yoga zorgt voor die balans – balans die we zoeken om onszelf niet te verliezen in de steeds drukker wordende wereld en de connectie met onszelf niet kwijt te spelen .

www.harmonyhunteryoga.com

Sluit Menu