fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Maaike De Waele

Maaike De Waele

Studio M

 

Sinds 1994 zit ik in het vak van Choreografie & Workouts!

Als workouts geef ik verschillende stijlen zoals Happyoga, Traditional Integral Yoga, Stretching, Boxing, Detoxburn, Strakke Body(BBB).

Mijn leven bestaat uit dansen! Na mijn studies aan het HIDD (Hoger instituut voor Dans en Danspedagogie) volgde ik lesgeefopleidingen in Nederland in alle mogelijke genres die toen bestonden in de Aerobics & Teacher wereld. Mijn Yoga Teacher diploma heb ik behaald bij YAI Yoga Alliance International India.

  • In 2001 won ik de “AALO Internationale Presenterprijs” in Nederland. Het is dit moment dat mijn passie voor lesgeven op grote podia heeft aangewakkerd en ik nadien in binnen-en buitenland als Presenter aan de slag kon.
  • In 2009 ben ik bekroond in Nederland, als enige Belgische lesgeefster, met een 2 de plaats als “Beste lesgeefster van het jaar”. Wat een eer als Belg!
  • 21 jaar lang stuurde ik als zelfstandige de groepslessen, kinderlessen en demoteams aan in Allround Wellnesscenter Fitopia, naast de workoutlessen die ik er gaf.
  • 13 jaar lang ben ik coach en choreograaf geweest voor meerdere demoteams.
  • In 2014 was ik een jaar lang het gezicht van de “Vlaamse Dance Virtual Training Concepts”.
  • Van 2015 – 2017 heb ik een rubriek gehad, de “Happiness Workout” op ATV met mijne Deense Dog Marcel! Alles werd ook uitgezonden op TV Oost en TV Limburg en de filmpjes kan je terugvinden op YouTube.

Op 4 november 2014 opende ik m’n eigen Studio M aan het Park Spoor Noord. Zo blij dat ik was en nog steeds ben! Ik streef naar een studio met een enorm huiselijk gevoel, waar de nadruk ligt op Happiness – Energie – Strak! Al dit is gegroeid uit Passie en Positiviteit en Creativiteit!

Ik organiseer “Happiness Workout Week” reizen waar ik dezelfde fomule toepas als in mijn studio. Een zuiderse zon en positieve vibes voor Happiness, heerlijke gezond eten en muziek voor energie, workouts en dansen naast het zwembad voor een strak lichaam.

Ik vind het na 25 jaar nog altijd fantastisch om mijn eigen workouts te maken en bijpassende muziek te zoeken! Ik steek er enorm veel tijd in, het moeten pareltjes van lessen zijn! Het moet iets zijn waar ik zelf gelukkig van word en waarbij je als deelnemer ook een volledige training hebt!
Ja, ik hou van creativiteit en geef overal mijn eigen draai aan! Mijn lessen zijn uniek en zal je nergens in deze vorm vinden! Benieuwd wat jij ervan vindt! 🙂

Mijn missie is: mensen Happiness, energie en een strakke body geven!

Join the Happiness!

Maaike
Xxx

www.studiom-antwerp.be

Sluit Menu