fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Lies Schoetens

Lies Schoetens

PUURdansen

Dans en beweging lopen  al sinds mijn vroege kindertijd als een rode draad doorheen mijn leven. Eerst was er gymnastiek en het beoefenen van allerlei sporten. Later ben ik in het dansen gerold en  ben ik op ontdekking gegaan.

Van passie en overgave heb ik geproefd in de Afrikaanse dans, de vrijheid en de ruimte van het ontdekken ben ik tegengekomen in de 5 ritmes, de confrontatie en de aanvaarding in de dans – en bewegingstherapie.

Via dans en beweging  vind ik de weg naar ontspanning en stilte.

Maar één van mijn grootste drijfveren is de puurheid die ik beleef tijdens het dansen en de openheid die daardoor kan ontstaan. Met deze ervaring neem ik jullie graag mee tijdens de sessies dans en beweging.

Hiernaast werk ik als psychomotorisch therapeut en dans- en bewegingstherapeut in het Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw te Brugge met mensen met een psychotische kwetsbaarheid.

Maar vooral geniet ik en groei ik samen met mijn partner en 2 puberende , fantastische zonen.

Waar sta ik voor?

No-nonsense aanpak, terug naar de eenvoud, de basis, waar ligt mijn kracht, vanwaar kom ik en waar wil ik naar toe. Elimineer alle overbodige ballast en keer weer tot je zuivere, pure kern. Ontdekken en loslaten wat je moe maakt. Ontdek wat je het liefste doet, waar je ontzettend blij van wordt. Eerst ontspannen, detoxen van alle ballast in je hoofd.

www.puurdansen.be

Sluit Menu