fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

Kristien Taelman

Sea You HSP-coaching

Ik ben Kristien. 45 jaar en al 15 jaar in de ban van hoogsensitiviteit.

De allereerste ‘HSP-Erlebnis’ zette mijn wereld behoorlijk op zijn kop, want hoe ga je in godsnaam met dit fijner geprogrammeerd zenuwstelsel aan de slag in een wereld die gericht is op snelheid en prestaties?

Hoogsensitief zijn maakte echter veel duidelijk. Ik maakte snel connectie met mensen, kon anderen moeiteloos over de streep trekken en voelde bijzonder goed aan hoe anderen in mijn omgeving zich voelden. Ten minste, als ik niet té overprikkeld was, en daar wrongen mijn schoentjes steeds vaker, met pijnlijke blaren tot gevolg.

Na een hele reeks opleidingen, zelfstudie en eigen ervaringen was de tijd rijp om mijn kennis op een professionele manier te delen. De tijd dat hoogsensitiviteit als zweverig werd ervaren, lijken we gelukkig voorgoed achter ons te hebben gelaten. En de laatste jaren maakte de wetenschap ook een indrukwekkend inhaalmanoeuvre, met bijzonder veel steun uit neurowetenschappelijke hoek.

​Mijn praktijk heet niet zomaar Sea You. Gelegen op 2 km van de zee (de ultieme rustplek voor hoogsensitieven), creëerde ik een coachingspraktijk die enkel over “JOU” gaat. Ik help je jouw unieke facetten en kwaliteiten van het HSP-zijn te ontdekken, te putten uit jouw krachten als hoogsensitief persoon en vooral jezelf terug te vinden. Wanneer je in je kracht staat, functioneer je niet enkel beter privé, maar sta je ook op professioneel vlak veel sterker in je schoenen.

Als HSP-coach, richt ik me naar hoogsensitieve volwassenen en ouders van hoogsensitieve kinderen.

Want HSP is geen hype, geen modewoord. Willen we echt onszelf zijn, dan hebben we een degelijke handleiding broodnodig. 
 
Ik help je in ieder geval graag op weg.

Sea You soon!

Kristien

www.sea-you.be

Sluit Menu