fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Katrien Bonnez

Katrien Bonnez

Kruidenkriebels

Hallo, mijn naam is Katrien en ik ben kruidenverslaafd. Is dat een woord? Als het nog geen woord is moet het er wel een worden, want er is geen beter woord om te beschrijven wat ik ben en wat ik doe.

Ik studeerde af als herborist in 2006 aan Syntra West in Veurne, volgde nog een jaar kruidenverwerker, enkele jaren later fytotherapeut, en ik volg nog steeds cursussen en workshops met en over kruiden, want ik ben nog lang niet uitgeleerd, en dat zal ik ook nooit zijn!

Maar ondertussen wil ik mijn kennis delen met iedereen die interesse heeft in kruiden en ik hoop om veel mensen met mijn verslaving te besmetten. Want geef toe, er zijn slechtere verslavingen dan deze.

Mijn alter ego is heksje Kriebelkruidje en onder die vorm geef ik kinderworkshops, voor verjaardagsfeestjes of zo. Ook voor volwassenen geef ik workshops en voordrachten, in burger dan, niet als heks, tenzij op uitdrukkelijke vraag 😉 En verder maak ik kruidenthee’s, -cake, -koekjes, -drankjes, … die ik verkoop op marktjes, beurzen, …

www.kruidenkriebels.be

Sluit Menu