fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Goedele Leyssen 2

Goedele Leyssen

Goedele Leyssen

Vooraleer Goedele Leyssen yoga en meditatie trainer werd, was ze een druk bezette journaliste. Het was tijdens een zakenreis naar India in 2008 dat ze yoga en meditatie ontdekte. Ze merkte dat de tijd die ze doorbracht op haar yogamat haar hielp om kracht en innerlijke rust te vinden op moeilijke momenten. Hierdoor gingen yoga en meditatie een steeds belangrijkere plaats innemen in haar leven. 

Omdat ze haar kennis en persoonlijke ervaringen graag met zoveel mogelijk mensen wilde delen, volgde Goedele een opleiding als kundalini yoga- en meditatie trainer met een specialisatie in sound healing. Een fascinatie voor de relatie tussen voeding, gezondheid en emoties inspireerde haar om ook een opleiding te volgen als holistisch voedingsdeskundige.

Begin 2013 stopte Goedele met haar fulltime activiteiten als journalist en begon ze als personal wellness coach privé coachings, workshops en retreats te geven en les te geven op festivals zoals het Happinez festival, Tomorrowland, Yogaland, Paradise City, …

Ze faciliteerde ook workshops voor Unilever, Microsoft, Axa, Feeling, Elle Magazine, Maasmechelen Village…

Daarnaast schreef Goedele verschillende boeken. Boostverscheen in 2014, Balansin 2015 en MoodFoodin 2017. In mei 2019 kwam haar laatste boek uit: De Wellness Formule (Borgerhoff & Lamberigts). In dit boek -dat in essentie over het creëren van rituelen gaat- vind je naast een heleboel praktisch advies een uniek wellness model terug dat je kan helpen om je goede intenties om beter voor jezelf te zorgen eindelijk waar te maken. 

www.goedeleleyssen.com

Sluit Menu