fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Fatiha Attaeb

Fatiha Attaeb

Praktijk De Vlinder

Mijn naam is Fatiha Attaeb ( °1978 ). Ik ben van opleiding bachelor lichamelijke opvoeding, afgestudeerd in 1999. In september 1999 werd ik tewerkgesteld in het buitengewoon secundair onderwijs als leerkracht algemene vakken. Omdat buitengewoon onderwijs relatief nieuw voor mij was volgde ik een bachelor na bachelor buitengewoon onderwijs wat mij als mens zeker heeft verrijkt.

Toen ik een aantal jaar terug binnen dezelfde onderwijsvorm, binnen dezelfde school aangesteld werd als leerlingbegeleider en mij via tal van opleidingen en studiedagen bijschoolde, groeide het idee om daar meer mee te gaan doen.

 

Ik volgde een opleiding tot kinder- en jongerenpsychotherapeut aan de Academie voor Integratieve Psychologie en besloot te starten als psychotherapeut.

Nadien volgde ik de 4-jarige opleiding tot psychotherapeut en behaalde in 2018 het diploma postgraduaat psychotherapeut om ook volwassenen, ouders en gezinnen beter te kunnen ondersteunen. Ik maakte hiervoor een thesis met als titel “Een gezonde geest in een topsportief lichaam”.

 

www.therapiedevlinder.be

Sluit Menu