fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be
Andy Vanbeveren

Andy Vanbeveren

Boventoon

Hallo, ik ben Andy Vanbeveren en in 2005 hoorde ik tijdens een opleiding mindfulness voor het eerst de klank van een klankschaal. Ik kreeg letterlijk kippevel. Ik wou en zou meer weten over die innemende klank.

Ik volgde mijn eerste opleiding klankschalen en kreeg daar een indirecte klankschaalmassage. Opnieuw een moment in mijn leven om nooit meer te vergeten. Voor de eerste keer na mijn electrocutie in 1995, ontving ik een behandeling die deugd deed ipv pijn opwekte. Op dat moment al 10 jaar chronisch pijnpatiënt, dat kon tellen. Toen heb ik mij voorgenomen om mij te specialiseren in deze materie.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik volgde door de jaren heen tal van opleidingen in binnen- en buitenland (Nederland, Groot-Brittanië, Nepal,…).

Klank is ondertussen mijn leven geworden. Met een passie en voorliefde voor boventoonrijke instrumenten, geef ik niet alleen individuele sessies in mijn praktijk in ons relaxatiecentrum Boventoon in Torhout. Ik geef jaarlijks ook zo’n 200-tal concerten, begeleid yoga sessies, meditaties, tai chi,… in binnen- en buitenland.

En daarnaast deel ik mijn kennis en ervaring rond het gebruik en het bespelen van klankschalen, gongs, tonguedrums, enz. Vanuit mijn eigen centrum, maar ook voor organisaties zoals Syntra, Escala, Howest, Konnekt-it,…

Je ziet: het is een dagdagelijks verlangen om de kracht van klank en vibratie te delen met anderen, op welke manier dan ook.
Vlij je neer op je mat, dek je lekker toe met een dekentje en geniet van de wondere wereld van boventonen.

www.boventoon.be

Sluit Menu