Standhouders

Met veel plezier delen we hierbij de standhouders mee die aanwezig zullen zijn op de NaGeBa-beurs op zondag 24 maart 2019.Week na week worden er nieuwe standhouders toegevoegd aan deze lijst.

All Healing - Adelheid Kluge

All Healing brengt evenwicht, herstel en ontspanning.Op alternatieve en aanvullende wijze brengen Reiki en metamorfose je energie in balans.Nieuw en onovertroffen zijn Acces Bars waarbij 32 energiepunten op het hoofd geactiveerd worden om je kracht te herstellen.Voetreflexologie herstelt blokkades.All Healing, dochter van All Coaching, verwent jou van kop tot teen.

www.all-coaching.be

Artann - Ann Claerhout

Weerbaarheidstraining helpt je om vanuit je kracht hechtere relaties aan te gaan.Je komt op een goeie manier voor jezelf op en je kan je grenzen aangeven.Lichamelijke oefeningen wisselen elkaar af met momenten van zelfreflectie.Het doel is groeien in zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfrespect.

www.artann.be

Bachbloesems - Fabienne Vandendriessche

Bach Bloesem zijn een uitstekende manier om mensen in hun problemen, karakter en emoties te ondersteunen en hen weer in evenwicht te brengen. Het zijn extracten van bloesems die ons kunnen helpen in moeilijke situaties en emotionele problemen. Zoals angst, verdriet, piekeren, woede, depressieve gevoelens, slapeloosheid, schuldgevoel, het verleden niet kunnen loslaten, school- en gedragsproblemen bij kinderen,...

De druppeltjes kunnen perfect tegelijkertijd met andere therapieën of met de gewone medicatie worden ingenomen. Ze zijn volledig veilig voor de hele familie van 0 tot 99 jaar.

Als erkend en geregistreerd Bach Bloesem Consulente geef ik u graag advies. Welkom!

www.bachbloesemsfabienne.be

 

Boventoon - Andy Vanbeveren

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout is vooral gekend voor zijn specialisatie in klanktherapie en de ligconcerten die in heel Vlaanderen worden georganiseerd.

Andy Vanbeveren geeft jaarlijks ook heel wat opleidingen in het leren werken met klankschalen en gongs.De gezellig ingerichte zaal van Boventoon  en de prachtige meditatieve tuin vormen ook de thuisbasis voor NaGeBa vzw, die er heel wat groepsactiviteiten organiseert zoals lezingen, worskhops, yogasessies, dans, concerten, enz.

www.boventoon.be

Bymeis - Jurgen Jansen

Jurgen brengt houten beelden, natuursteen waxine lichtjes, zoutsteen en selenietlampen mee. Neem alvast een kijkje op zijn site!

www.bymeis.nl

De Lichtveer - Silvia Dello

Begeleiding geven door het lezen van je energieveld, innerlijke rust en balans brengen in je leven via energetische healing en vanuit het sjamanisme in je kracht staan, zijn mijn passies die ik graag met je deel via persoonlijke sessies, workshops, ceremonies,...

Benieuwd? Neem een kijkje op www.delichtveer.eu

Dieter Borra

"WAT KOM IK HIER DOEN OF WAARTOE DIENT MIJN LEVEN” 

die vraag beantwoorden is de essentie van mijn werk, het is mijn missie jou te helpen in je persoonlijk proces van evolutie en jou inzichten te geven die je anders misschien niet of moeilijker ging ontdekt hebben.Ieder heeft in z’n leven af te rekenen met moeilijkheden of tegenslagen, ik help jou begrijpen waartoe deze tegenslagen leiden of wat het nut is en waarom het juist nu gebeurd.

dieterborra.wordpress.com

Dirk Verhelst

HARTCOHERENTIE als antwoord op stress, hyperventilatie, burn-out, cvs en fibromyalgie!

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om persoonlijke stress te reduceren. Het is een eenvoudige efficiënte techniek die weinig tijd vraagt voor beoefening.

Inframass infrarodmassage: een aangename manier om spanning in de rug, de schouders en de benen actief af te bouwen en te relaxen.

www.kinesistdirkverhelst.be

EcoBody - Cindy Van Staey

Energetische massage: voeg healing-energie samen met een relaxerende massage vanuit het hart en je hebt de perfecte match die er voor zorgt dat je lichamelijk en geestelijk kan ontspannen. Deze massage wordt gegeven met aangepaste etherische olie en/of magnesiumolie/gel.

Chakra rebirth behandelingen met zijn aangepaste olieën. Dit is een massagevorm waarbij de chakra's terug naar hun oorspronkelijke staat van zijn worden gebracht.

Voor mama en haar hummeltje is er de zeer leuke baby-massage workshop, vergezelt met 100% puur natuur heerlijk geurende olieën.

Op de beurs zelf kan je genieten van een stoelmassage: deze is gebaseerd op shiatsu technieken en is ideaal voor het ontstressen en het ontspannen van hoofd, nek en schouders.

www.ecobody.be

Acupunctuur Izegem - Eddy Bol

Ik ben een erkenede acupuncturist en zal je laten kennis maken met de vele behandelswijzen van de chinese geneeswijzen zoals chinese fytotherapie, cupping, ooracupunctuur en electroacupunctuur naast de klassieke acupunctuur.

Ik gebruik flinterdunne naaldjes waarbij de energetische balans in het lichaam geharmoniseerd wordt.

Daarnaast gebruik ik pijnloze laseracupunctuur voor kindjes en patiënten die erg bang zijn van naalden.Vast en zeker eens de moeite om kennis te maken met deze volwaardige geneeswijze als geneeskundig alternatief.

www.acupunctuurizegem.be

Emovation - Emily Condé

Als mentor (begeleider) in zelfzorg ben ik gepassioneerd om het beste in mensen naar boven te halen.

Ik vind het fascinerend om te zien hoe we zelf meer kunnen dan we denken, dat er binnen in ons een potentieel zit dat zich in de puurste authenticiteit wil manifesteren.Wanneer we zelfzorg als onze basis aannemen, komt deze missie spontaan naar boven en ligt de weg naar onze passie volledig open.

Ik bracht het boek Zorg voor jezelf uit en geef voordrachten en workshops over zelfzorg om mijn missie te verspreiden. Sinds kort heb ik ook een eigen paardje dat mee betrokken wordt in de begeleiding.

www.emovation.be

E-PUUR - Carinne Lannoo

een plaats waar Educatie, Emotie en Energieën in hun puurste vorm centraal staan.

E-PUUR geeft workshops en individuele begeleiding voor kinderen en volwassenen.We werken met creatieve werkvormen zoals tekenen en knutselen. Maar ook beweging, verhalen, muziek en ontspanningsmomentjes worden ingezet.

Kinderen kunnen bij E-PUUR terecht voor het ontwikkelen van hun schrijven en motoriek.Voor volwassenen en kinderen zijn er de workshops van E-PUUR. In deze ontspannen momentjes krijg je de kans om jouw 'zelf' te ontdekken en te ontwikkelen, op jouw tempo en vanuit jouw emoties.

www.e-puur.be

 

Frans Waerenburgh

Via pendelen en radiësthesie onderzoek uitvoeren en tot een goede leefbare woning te komen, daar waar het goed is om te verblijven.

Het voorkomen van ziektes als gevolg van een ongezonde woning of stallen voor dieren. In de voorstelling wordt aangegeven hoe de mens is verbonden met de natuur."De dieren wijzen ons de weg"

www.waerenburghfrans.wordpress.com

Haaratelier Attisch - Isabelle Monteny

Ik ben een biokapster met een missie. Mijn Bio-Kapsalon is gelegen in Nieuwpoort Stad. Het is een passie die veel verder reikt dan het kapsalon en ook belang hecht aan onze kostbare natuur. Attisch denkt verder.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN PLANTENKLEURINGEN

Een alternatief voor chemische haarkleuringe, 100% natuurlijk.Gezond voor mensen met allergieën, chemo of nadien, zwangerschap,...

Wij bieden ook ons eigen natuurlijk huismerk aan I'm Bio Energetic.Lees er alles over op onze website www.biokapsalonattisch.be

it makes sense - Sylvie Gunst

HSP coaching & workshops. Weten is één iets, ermee omgaan en inzetten als talent is een ander verhaal.

Nr. 1 in 'pleasen' van anderen en jezelf wegcijferen? Ups & downs? Schuldgevoelens? Emotioneel? Over je grenzen gaan?Als erkend stress- en burn-outcoach zet ik je in beweging naar een leven met meer evenwicht, vrijheid en zelfwaarde.

www.itmakessense.be

Keukenrobot-demonstraties - Ann Stroo

Heb je ook het voornemen gezonder te gaan leven? Met de Thermomix kun je thuis snel, lekker én gezond koken met pure, natuurlijke producten. Weg met de zakjes en pakjes en weet voortaan wat er in je eten zit.

In de Thermomix kan je vis, vlees en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van het stomen in 2 niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten in één keer klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur en smaak.

www.keukenrobot-demonstraties.be

Kristof Zoete massagepraktijk - Kristof Zoete

Kristof heeft zich oa verdiept in tuina, de traditionele Chinese massage.

Het is een massage techniek die gebruik maakt van energiepunten en -banen. Deze techniek is gebaseerd op de eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde.

Kristof is sinds enkele jaren docent aan Syntra West voor deze massagevorm.Maak kennis tijdens de korte demonstraties op de beurs. Zowel geschikt als sport of welness massagevorm.

www.kristofzoete.be

Kruidenkriebels - Katrien Bonnez

Kruidenkriebels... dat is kruiden en meer, veel meer.Laat je meevoeren in de fascinerende wereld van de kruiden. Geniet van ambachtelijk gemaakte thee, cake, koekjes en nog zoveel meer onder begeleiding van een ervaren herboriste.

www.kruidenkriebels.be

La Forma - Karen Morel

"Forever is actief in 160 landen en tegenwoordig bevat ons assortiment aloë vera dranken, bijenproducten, voedingssupplementen, producten voor gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en huidverzorging. Van plant, tot product, tot u.

We gebruiken heel krachtige ingrediënten: Forever combineert pure aloë vera met enkele van de meest pure ingrediënten uit onze natuur, geselecteerd om de voordelen van aloë te versterken.

Wij als distributeurs (Karen Morel en Emese Sandor) zijn heel fier hiervan deel te mogen uitmaken en onze geweldige producten te mogen in de markt zetten."

http://310002050602.FBO.foreverliving.com

Marleen Vercruysse

Reishi brengt je lichaam in balans.Koning der kruiden, de meest krachtige en heilzaamste plant ooit,.

De eigenschappen zijn: anti-aging, sterk ontgiften, vitaliteit en jeugdigheid, meer energie en uithoudingsvermogen, immuunversterkend, bevorderd slaap, betere concentratie, cholesterol regulerend, anti-allergisch, ontstekingsremmend, vetverbranding, stress regulerend,...

Dit levenselexir bevat meer dan 150 antioxidanten en meer dan 200 verschillende voedingsstoffen.

0476 91 55 15 of vercruysse.marleen@telenet.be

Martera - Els Deprez

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen en producten, met meer dan 20 jaar ervaring.Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven én van biologische oorsprong waar mogelijk. We hechten ook belang aan een faire en sociale samenwerking met de producenten en ondersteunen ook enkele projecten.Daarnaast zijn we exclusief verdeler van buitenlandse merken zoals de melkzuur gefermenteerde plantenextracten van Herrens Mar, suiker- en glutenvrije confiserie en snacks van Govina en superfood poeders, energierepen en thee van Aduna.

www.martera.com

Miriam Maes

Pentagramreading en keramiek.In het Pentagram werden planten en oxyden ingebakken.Op het door u gekozen Pentagram doe ik een Reading. De planten en kleuren brengen veel informatie over uw diepste Innerlijke Zijn, uw Chakra's en/of uw gezondheid.De Pentagramreading doe ik gratis.Aanschaffen kan indien gewenst.

www.angelsphere.be

Movecleaver - Kevin Vansteenkiste

Unieke bewegingsmethode tot pijnvrij bewegen.Met als doel de bewegingsruimte te vergroten tussen de gewrichten.

www.moveclever.be

MPC.GCV - Christiane Decroos

GEZONDHEID en WELLNESS door de kracht van de NATUUR met iMRS (=intelligente magnetische resonantie stimulatie). Pulserende signalen die door een computergestuurd bedieningsapparaat geproduceerd en gestuurd worden naar een grote mat (geen bedje), kleine mat of staaf.

Goede ondersteuning van de gezondheid door een betere celwerking (stofwisseling), betere bloedcirculatie, pijnstilling, enz.

www.mpcadvies.eu

Namaste - Geert Cnockaert

Verkoop van halfedelstenen, zilveren ringen en hangers met halfedelstenen, spirituele boeken en orakelsets, geschenkartikelen, doeken, informatie rond Tai Chi lessen regio West-Vlaanderen.

www.facebook.com/Namaste-1578882465687322

Nancy De Laet

Vanaf nu wil ik mij voorstellen onder mijn eigen naam "De Laet Nancy".Ik blijf nog steeds onder de noemer vermoeidheid werken, maar door mijn eigen evolutie en nieuwe technieken wil ik het grotere publiek aanspreken.

Bekijk mijn vernieuwde website:

www.nancydelaet.be

Origin'O Torhout - Guy Thorrez

Tasting en verkoop van Yogi Tea.

https://www.facebook.com/originotorhout/

PUURdansen - Lies Schoetens

Bij PUURdansen gaan we letterlijk in beweging, ongedwongen en vrij.Er worden korte danssessies aangeboden waarbij je kan ervaren hoe het is om je lichaam in beweging te brengen en je hoofd leeg van gedachten te dansen.Je energie gaat weer stromen, ademen tot in de toppen van je tenen, je grenzen en mogelijkheden ontdekken en misschien verleggen, je levenskracht weer voelen stromen.Niet moet er, heel veel kan er.www.puurdansen.be

Raphaël Claessens

Presenteren van waterfilteroplossingen voor zakelijke én privé-toepassingen.Tevens verkoop van ecologische bidons en flessen van mondgeblazen glas.

www.raphaelclaessens.be

Ritello - Claudine Vanoutryve

Ritello R2 is een luchtzuiveraar die werkt op basis van een waterfilter en het gebruik van een stofvod en stofzuiger overbodig maakt. Het enige systeem dat werkt met een verticale waterwassing en daardoor ook meer stof uit de lucht vangt dan eender welk ander product. "Green technologie" voor het bekomen van een hygiënische en gezondere woonruimte.

www.ritello.be

Sehoona - Charlotte Bosteels

Ontdek de unieke aanpak van Sehoona, een energetische therapie die iedereen kan aanleren.

Informatie over de opleidingen en activiteiten van Sehoona, verkoop van wenskaarten, transformatiekaarten, tassen en juweeltjes met Sehoona prints.

Van harte welkom, Charlotte

www.sehoona.be

Soô - Leona Brugghe

Tenen lezen is naar tenen kijken en zeggen wat je ziet.

"Tenen spreken, dat doen ze zonder woorden. Zij vertellen door hun vorm en stand, over hoe een mens in elkaar steekt. Aanleg, karakter en gedrag worden door de tenen weerspiegeld.

leonabrugghe.wordpress.com/

vivapo - Viviane Van Pottelberghe

Ontdek jouw kwaliteiten via creatief, meditatief en reflectief schrijven.Individueel, in groep of online. Binnenkamers op een vaste locatie of op verplaatsing, in jouw huiskamer, tijdens een tentoonstelling of in de natuur.Laat je inspireren door eenvoudige creatieve opdrachten.www.vivapo.net

Zinneprikkels - Ann Vandenbossche

Mensen samenbrengen, verbinden en doen lachen: Zinneprikkels onderzoekt de kracht van het verhaal, de onuitgesproken woorden en vergeten zinnen.

Zinneprikkels brengt ‘mensenverhalen’ terug naar thematische verhalenkoffers. Een koffer vol tegenslag? Of eentje vol verspilling, of geluk?

De koffers nodigen uit om het thema van alle kanten te bekijken en laten verhalen ontkiemen in een gedeelde werkelijkheid.

vzwroots.wordpress.com