fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

All Healing - Adelheid Kluge

All Healing brengt evenwicht, herstel en ontspanning.
Op alternatieve en aanvullende wijze brengen Reiki en metamorfose je energie in balans.
Nieuw en onovertroffen zijn Acces Bars waarbij 32 energiepunten op het hoofd geactiveerd worden om je kracht te herstellen.
Voetreflexologie herstelt blokkades.

All Healing, dochter van All Coaching, verwent jou van kop tot teen.

Artann - Ann Claerhout

Weerbaarheidstraining helpt je om vanuit je kracht hechtere relaties aan te gaan.
Je komt op een goeie manier voor jezelf op en je kan je grenzen aangeven.

Lichamelijke oefeningen wisselen elkaar af met momenten van zelfreflectie.
Het doel is groeien in zelfvertrouwen, zelfbeheersing en zelfrespect.

ARTiclesS - Sonja Van de Wal

Ik heb er voor gekozen, om na 15 jaar lesgeven in beeldende vorming, meer diepgang en verbinding in de wereld te zetten vanuit creativiteit. Mijn ontdekkingsreis geef ik door in creatieve coaching en in mijn boek “Heppie Mie, creatieve groeibegeleiding voor klein en groot” aan kinderen, tieners, jongeren en hun begeleiders. En volwassenen. Vanuit de overtuiging dat de puurheid in elk kind, groot of klein, bewaard moet blijven. Ik ben groeibegeleider in mijn creatief coachingsatelier waar klein groot kan worden, groot klein mag zijn, klein en groot samen groeien.

Op de Nagebabeurs kan je Heppie Mie ontmoeten (boeken, coachingskaarten, poster, tassen) en proeven van biologische Heppie Tie en gezonde kindergranola Heltie Mie. Je kan ook een creatief Heppie Mie experiment uit het boek doen.

Bach Bloesems - Fabienne Vandendriessche

Bach Bloesems zijn een uitstekende manier om mensen in hun problemen, karakter en emoties te ondersteunen en hen weer in evenwicht te brengen. Het zijn extracten van bloesems die ons kunnen helpen in moeilijke situaties en emotionele problemen. Zoals angst, verdriet, piekeren, woede, depressieve gevoelens, slapeloosheid, schuldgevoel, het verleden niet kunnen loslaten, school- en gedragsproblemen bij kinderen,…

 
Als erkend en geregistreerd Bach Bloesem Consulente geef ik u graag advies. Welkom!

 

 

Bee & Health - Robbe Dhulster

Bee&Health maakt handgemaakte natuurlijke cosmetica en bijenproducten op basis van zelf geoogste bijenwas uit eigen imkerij.

Op die manier probeert Bee&Health een natuurlijk en duurzaam alternatief aan te bieden voor chemische cosmetische producten op basis van vaseline.

Boventoon - Andy Vanbeveren

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout is vooral gekend voor zijn specialisatie in klanktherapie en de ligconcerten die in heel Vlaanderen worden georganiseerd.

Andy Vanbeveren geeft jaarlijks ook heel wat opleidingen in het leren werken met klankschalen en gongs.

De gezellig ingerichte zaal van Boventoon en de prachtige meditatieve tuin in Torhout, vormen ook de thuisbasis voor NaGeBa vzw.
Ze organiseert er heel wat groepsactiviteiten zoals lezingen, worskhops, yogasessies, dans, concerten, enz.

Bosdroom vzw - Nele Cokelaere

Er was een droom, een droom om een bos te planten, en zó iets terug te doen voor mens en natuur.

Maar dan mag het niet bij een droom blijven. Daarom is Bosdroom ontstaan.

Bosdroom is een vzw die zich ten volle inzet om de natuur van hier te ondersteunen.

Onze doelstelling is nieuwe bossen aanplanten met inheems plantgoed!

Op die manier krijgt de lokale natuur een duwtje in de rug en de juiste bloeitijden komen

onze bijen en ook andere dieren ten goede!

Steun je mee?

Bymeis - Jurgen Jansen

Jurgen brengt houten beelden, natuursteen waxine lichtjes, zoutsteen en selenietlampen mee. Neem alvast een kijkje op zijn site!

Claudia LR-consulente - Nandy Van Eenoo

Ik zou graag toelichten: het belang van een gespecialiseerd voetverzorgster bij een goede verzorging. Net zoals men ondervonden heeft dat jaarlijks tandartsbezoek de algehele gezondheid verhoogd, zo is ook een jaarlijks bezoek aan de voetverzorger nodig (en in specifieke gevallen 4 keer per jaar).

De Lichtveer- Silvia Dello

Begeleiding geven door het lezen van je energieveld, innerlijke rust en balans brengen in je leven via energetische healing en vanuit het sjamanisme in je kracht staan, zijn mijn passies die ik graag met je deel via persoonlijke sessies, workshops, ceremonies,…

Natuurhuis De Vlier - Valerie Vercammen

Maak kennis met de causale voetreflexologie, waar er gezocht wordt naar de oorzaak van bepaalde klachten en symptomen.

Dit is een methode die zones in de voeten bewerkt en daardoor precies reacties opwekt in de corresponderende lichaamsdelen.  De reactie van het lichaam op het bewerken van de voeten kan men beschouwen als  een “herstel van evenwicht”.

Dieter Borra

“WAT KOM IK HIER DOEN OF WAARTOE DIENT MIJN LEVEN” 

die vraag beantwoorden is de essentie van mijn werk, het is mijn missie jou te helpen in je persoonlijk proces van evolutie en jou inzichten te geven die je anders misschien niet of moeilijker ging ontdekt hebben.
Ieder heeft in z’n leven af te rekenen met moeilijkheden of tegenslagen, ik help jou begrijpen waartoe deze tegenslagen leiden of wat het nut is en waarom het juist nu gebeurd.

Dirk Verhelst

HARTCOHERENTIE als antwoord op stress, hyperventilatie, burn-out, cvs en fibromyalgie!

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om persoonlijke stress te reduceren. Het is een eenvoudige efficiënte techniek die weinig tijd vraagt voor beoefening.

Inframass infrarodmassage: een aangename manier om spanning in de rug, de schouders en de benen actief af te bouwen en te relaxen.

Ecobody - Cindy Van Staey

Energetische massage: voeg healing-energie samen met een relaxerende massage vanuit het hart en je hebt de perfecte match die er voor zorgt dat je lichamelijk en geestelijk kan ontspannen. Deze massage wordt gegeven met aangepaste etherische olie en/of magnesiumolie/gel.

Chakra rebirth behandelingen met zijn aangepaste olieën. Dit is een massagevorm waarbij de chakra’s terug naar hun oorspronkelijke staat van zijn worden gebracht.

Voor mama en haar hummeltje is er de zeer leuke baby-massage workshop, vergezelt met 100% puur natuur heerlijk geurende olieën.

Op de beurs zelf kan je genieten van een stoelmassage: deze is gebaseerd op shiatsu technieken en is ideaal voor het ontstressen en het ontspannen van hoofd, nek en schouders.

Acupunctuur Izegem - Eddy Bol

Ik ben een erkende acupuncturist en zal je laten kennis maken met de vele behandelswijzen van de chinese geneeswijzen zoals chinese fytotherapie, cupping, ooracupunctuur en electroacupunctuur naast de klassieke acupunctuur.

Ik gebruik flinterdunne naaldjes waarbij de energetische balans in het lichaam geharmoniseerd wordt.

Daarnaast gebruik ik pijnloze laseracupunctuur voor kindjes en patiënten die erg bang zijn van naalden.

Vast en zeker eens de moeite om kennis te maken met deze volwaardige geneeswijze als geneeskundig alternatief.

Elydium - Kathleen Van de Velde

Naast een holistische aanpak, heb ik vooral aandacht voor jou en je verhaal. Ik maak gebruik van de Flow2Heal, een toestel dat je ‘meet’ en op basis van de meting de juiste en nodige energieën zachtjes induceert in je energieveld. Dit op fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau. Het zelfherstellend vermogen stimuleren is het doel.

Daardoor ervaar je weer rust, vreugde en openheid in je leven!

Equirelaxatie - Bo Desmadryl

Met EquiRelaxatie help ik kinderen en volwassen via oefeningen met het paard om beter om te gaan met stress, meer zelfvertrouwen te krijgen en sociale vaardigheden te versterken. Het paard heeft verschillende functies hierin: hij geeft vertrouwen, vormt een spiegel, wordt een echte partner en maakt het geheel gewoon heel leuk.  

Pendelen - aardstralen - Frans Waerenburgh

Via pendelen en radiësthesie onderzoek uitvoeren om tot een goede leefbare woning te komen, daar waar het goed is om te verblijven.

Het voorkomen van ziektes als gevolg van een ongezonde woning of stallen voor de dieren. In de voorstelling wordt aangegeven hoe de mens is verbonden met de natuur.”De dieren wijzen ons de weg”

Biokapsalon Attisch - Isabelle Monteny

Ik ben een biokapster met een missie. Mijn Bio-Kapsalon is gelegen in Nieuwpoort Stad. Het is een passie die veel verder reikt dan het kapsalon en ook belang hecht aan onze kostbare natuur. Attisch denkt verder.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN PLANTENKLEURINGEN

Een alternatief voor chemische haarkleuringe, 100% natuurlijk.
Gezond voor mensen met allergieën, chemo of nadien, zwangerschap,…

Wij bieden ook ons eigen natuurlijk huismerk aan I’m Bio Energetic.

Gemmoconsult - Dirk De Bock

Voorstelling gemmotherapie en cellulaire zuurstoftherapie.

Hout en bouw renovatieteam - Ed Verbeke

Ecologische isolatie, houtskelet en bouwmassief.

Inner Motion - Gwenny Verhoye

Inner Motion helpt zelfbewuste mannen en vrouwen om krachtig en luchtig in het leven te staan!
Coachingtraject voor wie veel hooi op de vork neemt en vanuit een stabiel fundament focus wil houden.

it makes sense - Sylvie Gunst

Coaching van hooggevoelige personen in hun persoonlijke en professionele groei. Op zoek naar een zinvoller leven waarin je je talenten volop kan inzetten en levens volgens je missie en waarden, vrij van beperkende overtuigingen en steeds terugkerende patronen?

Ik zet je op weg naar een leven met meer evenwicht, vrijheid en zelfwaarde.

Jera Skin & Body Center - Jera Van de Velde

Master je immuniteit, focus en mindset voor een gezond en gelukkig leven.

Trainer in de Wim Hof methode.

Jouw Natuur - Céline Coppin

Koester jouw spijsvertering! Aan de hand van een voedingsconsult volgens de Chinese Geneeskunde leer je welke voeding je kan nemen om je spijsvertering te versterken en hoe je jouw gezondheid in eigen handen kan nemen. Kom langs op onze sand en krijg een gratis recept en tips om je gezondheid een lente-boost te geven.

Ka-Art - Karine Opsomer

Fotografische wenskaarten voor alle gelegenheden.

Verjaardagswensen naargelang het seizoen waarvan een grote collectie Kerst- en Eindejaarskaarten, geboortekaarten, kinderkaarten, rouwkaarten,… beterschapskaarten, Zen-kaarten…, huwelijk, jubileum… of gewoon een kaart al kleine attentie.
Elke kaart is voorzien van een originele tekst.

Ka-Art bestaat dit jaar 12 jaar. Dit is de 2e deelname aan de NaGeBa-beurs.

Kameleon - Mieke Beernaert

Als leerkracht bewegingsopvoeding ben ik dagelijks bezig met kinderen plezier te laten beleven door veel te bewegen en te spelen!

Daarom besloot ik om kinderyogadocent te worden en “Kameleon” op te richten.
Ik organiseer: kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, ouder en kindyoga, yogaverjaardagsfeestjes (yoga en crea) en kinderkampen tijdens de kerst- en zomervakantie (sport en spel, knutselen en frutselen, yoga, coöperatieve spelen, ravotten en genieten …) in een kleine groep.

En, binnenkort… wobbelyoga!!!

Keukenrobot-demonstraties - Ann Stroo

Heb je ook het voornemen gezonder te gaan leven? Met de Thermomix kun je thuis snel, lekker én gezond koken met pure, natuurlijke producten. Weg met de zakjes en pakjes en weet voortaan wat er in je eten zit.

In de Thermomix kan je vis, vlees en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van het stomen in 2 niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten in één keer klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur en smaak.

Kinderyogaliga vzw - Anniek Clibouw

Kinderyogadocenten die aangesloten zijn bij de kinderyogaliga staan garant voor het aanbieden van kinderyoga op een authentieke, verbindende en evenwaardige manier en hierdoor ook voor professionaliteit én creativiteit, gedreven vanuit yogawaarden.

Het deelnemen aan de NaGeBa-beurs zien wij als mooi initiatief om kinderyoga kenbaar te maken aan eht doelpubliek van deze beurs. Kinderyoga kan zoveel betekenen voor jullie kinderen en voor hun welzijn. Hierover kunnen we als yogadocenten alleen maar blij mee zijn!

Kristof Zoete massagepraktijk - Kristof Zoete

Kristof heeft zich oa verdiept in tuina, de traditionele Chinese massage.

Het is een massage techniek die gebruik maakt van energiepunten en -banen. Deze techniek is gebaseerd op de eeuwenoude traditionele Chinese geneeskunde.

Kristof is sinds enkele jaren docent aan Syntra West voor deze massagevorm.
Maak kennis tijdens de korte demonstraties op de beurs. Zowel geschikt als sport of welness massagevorm.

Kruidenkriebels - Katrien Bonnez

Kruidenkriebels… dat is kruiden en meer, veel meer.
Laat je meevoeren in de fascinerende wereld van de kruiden. Geniet van ambachtelijk gemaakte thee, cake, koekjes en nog zoveel meer onder begeleiding van een ervaren herboriste.

Lotusstroom

Lotusstroom - Sharon Faes

Op de beursstand zal ik de kinesiologie in de kijker zetten. Dit werkt via de spiertesten waarop het lichaam reageert. Ik test op mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en biochemisch gebied, waarna ik achterhaal welke klacht met welk orgaan verbonden is.

Louise Brison - Régine Verhoye

Franse bio-wijnen uit Elzas, Buzet en Rhône.
Door veelvuldige contacten en bezoeken aan de wijbouwers zijn we overtuigd van de impact van bio-wijnen op consument én natuur.

De wijngaard wordt zo natuurlijk mogelijk behandeld en alles begint bij de kwaliteit van de bodem. De wijnboer gebruikt organische, biologische meststof. Bio-wijnene bevatten ook heel weinig toegevoegde sulfieten.

La Forma - Karen Morel

“Forever is actief in 160 landen en tegenwoordig bevat ons assortiment aloë vera dranken, bijenproducten, voedingssupplementen, producten voor gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en huidverzorging. Van plant, tot product, tot u.

We gebruiken heel krachtige ingrediënten: Forever combineert pure aloë vera met enkele van de meest pure ingrediënten uit onze natuur, geselecteerd om de voordelen van aloë te versterken.

Wij als distributeurs (Karen Morel en Emese Sandor) zijn heel fier hiervan deel te mogen uitmaken en onze geweldige producten te mogen in de markt zetten.”

Luctum - Martine De Vuyst

Waar liefde is, schuilt verdriet.
Na verlies van beide ouders en een broer voel ik me geroepen mensen bij te staan in het rouwproces van overledenen en andere verliezen.

Mijn ervaring heeft me geleerd te werken met zowel het mentale, fysieke, emotionele en energetische lichaam.
Elke stap is een overwinning.

Marc Moyaert

Bioresonantie, biofotonentherapie, NES Health systeem, homeopathie

Marleen Vercruysse

Marleen Vercruysse

Reishi brengt je lichaam in balans.

Koning der kruiden, de meest krachtige en heilzaamste plant ooit,.

De eigenschappen zijn: anti-aging, sterk ontgiften, vitaliteit en jeugdigheid, meer energie en uithoudingsvermogen, immuunversterkend, bevorderd slaap, betere concentratie, cholesterol regulerend, anti-allergisch, ontstekingsremmend, vetverbranding, stress regulerend,…

Dit levenselexir bevat meer dan 150 antioxidanten en meer dan 200 verschillende voedingsstoffen.

 

Contact via:

0476 91 55 15 of vercruysse.marleen@telenet.be

Martera - Els Deprez

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen en producten, met meer dan 20 jaar ervaring.

Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven én van biologische oorsprong waar mogelijk. We hechten ook belang aan een faire en sociale samenwerking met de producenten en ondersteunen ook enkele projecten.

Daarnaast zijn we exclusief verdeler van buitenlandse merken zoals de melkzuur gefermenteerde plantenextracten van Herrens Mar, suiker- en glutenvrije confiserie en snacks van Govina en superfood poeders, energierepen en thee van Aduna.

Mayil vzw - Marie Crevits

Op onze stand ben je welkom om gratis inspirerende kaartjes te komen trekken met wijsheid en antwoorden van Meester Morya. Je vindt er ook alle Morya boeken en cd’s. Spiritualiteit van de hoogste plank, eenvoudig verwoord, praktisch en universeel. Voor iedereen die meer inzicht wil in het leven.

Mens Sana - Catherine Maes

Planten hebben elk hun specifieke geur. De etherische olie geeft die geur wordt gebruikt (aromatherapie) op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.
Per behandeling kies ik de etherische oliën die op dat moment bij jou passen en gebruik ze bij massage, gelaats- en lichaamsverzorging.
Ik stel ook jouw thuisverzorgingsproduct samen.

Miriam Maes

Pentagramreading en keramiek.

In het Pentagram werden planten en oxyden ingebakken.
Op het door u gekozen Pentagram doe ik een Reading. De planten en kleuren brengen veel informatie over uw diepste Innerlijke Zijn, uw Chakra’s en/of uw gezondheid.
De Pentagramreading doe ik gratis.
Aanschaffen kan indien gewenst.

Moveclever - Kevin Vansteenkiste

Unieke bewegingsmethode tot pijnvrij bewegen.
Met als doel de bewegingsruimte te vergroten tussen de gewrichten.

MPC.GCV - Christiane Decroos

GEZONDHEID en WELLNESS door de kracht van de NATUUR met iMRS (=intelligente magnetische resonantie stimulatie). Pulserende signalen die door een computergestuurd bedieningsapparaat geproduceerd en gestuurd worden naar een grote mat (geen bedje), kleine mat of staaf.

Goede ondersteuning van de gezondheid door een betere celwerking (stofwisseling), betere bloedcirculatie, pijnstilling, enz.

Namaste - Geert Cnockaert

Verkoop van halfedelstenen, zilveren ringen en hangers met halfedelstenen, spirituele boeken en orakelsets, geschenkartikelen, doeken, informatie rond Tai Chi lessen regio West-Vlaanderen.

Nancy De Laet

Vanaf nu wil ik mij voorstellen onder mijn eigen naam “De Laet Nancy”.
Ik blijf nog steeds onder de noemer vermoeidheid werken, maar door mijn eigen evolutie en nieuwe technieken wil ik het grotere publiek aanspreken.

Nutrimed - Franky Schelkens

Hoog gedoseerd kurkuma 500mg + zwarte peper voor een betere opname voor soepele spieren en gewrichten. Ontdek hier curcumed bio en andere innovatie voedingssupplemeneten aan de laagste prijsgarantie.
Ook te koop in uw apotheek.
Ons volledig gama bevat ook hoog gedoseerd magnesium, glucosamine + chondrottine, rode rijst, omega-3, gember, calcium + vit. D3 en zeer complete multivitamine.

Ochtendgloren - Vicky Goethals

Ochtendgloren is een holistische praktijk  voor bewust-zijn in body en mind via voetreflexologie, yin yoga en Tibetaanse helende yoga: Lu Jong, mindfulle begeleidingstechnieke en klankschaalmassage. Bezielster van Ochtendgloren, Vicky Goethals is gecertificeerd yogadocent en ze deelt haar liefde voor yin yoga en Lu Jong in de sfeervolle ruimte van Boventoon in Torhout.

Zie agenda van Nageba.eu

Opgeruimd en blij - Jessica Eggermont

Wil je stress loslaten zonder al teveel blabla?
Wil je verandering in je leven?
Opgeruimd en blij ruimt samen met jou je emotionele en materiële rommel op.
Stress, geloofsovertuigingen en overbodige spullen laten we los.
Zo maken we jouw weg vrij naar een leven waarin jij straalt!

Origin'O Torhout - Guy Thorrez

Tasting en verkoop van Yogi Tea.

Pat & L'abeille - Patricia Van Hoecke

Pat & L’abeille is ontstaan uit Patricia en de bijenwastechniek of ook wel Encaustic Art genoemd. Door het verhitten van gekleurde bijenwasblokjes op hitte bestendig papier ontstaat intuïtief een bijzondere tekening.

Dit kunstwerk werkt helend en zit vol inzichten en boodschappen. Ik geef workshops en ontwerp mijn eigen Encaustic Creaties. Het is een boeiende, inspirerende, miystieke vorm van creativiteit.

Nieuwsgierig hoe het eruit ziet? Kom dan zeker eens langs!

Paul Van Egghen

Aanbod mogelijkheden hypnose als therapie of pad van bewustzijn, los van sensatie. Harmonisering stressfactoren, verstoringen allerlei angsten, eetpatronen, roken, opzoeken van traumatische ervaringen in het ver verleden van het huidige leven én daarvoor. Informatie over reïncarnatie en reïncarnatietherapie.

PURE CHILD - Magdalena Troch

PURE CHILD is een digitaal platvorm met een digitaal kosteloos magazine en een PURE CHILD TV waarin wij een integrale visie op opvoeding van het kind promoten. Dit gebeurt door gespecialiseerde coaches aan het woord te laten, maar ook ouders en leerkrachten, en zelfs kinderen krijgen indien mogelijk het woord.

PURE CHILD is voor elke ouder, leerkracht en opvoeder die een hart heeft voor kinderen en hun toekomst. Het is voor mensen die verder willen en durven kijken dan de klassieke opvoeding.

Nu bieden wij ook een papieren PURE CHILD versie. Op deze beurs geven wij een bijzondere actie bij de aanvraag voor een jaarabonnement waarbij je PURE CHILD in je brievenbus thuis kan krijgen. Kom dus zeker langs op de PURE CHILD stand en laat je verrassen door dit geweldig boeiend en interessant magazine.

Magdalena Troch (uitgever PURE CHILD)

PUURdansen - Lies Schoetens

Tijdens deze sessies gaan  we  vrij en ongedwongen dansen en bewegen  waarbij we ook onze stem gaan verkennen, onze grenzen ontdekken en misschien verleggen, de passie die in ons leeft weer durven voelen, ons vuur leven. Al dansend kan je ook weer in contact komen met de rust die in je leeft maar nu misschien ver weg lijkt. Loslaten en toelaten wat er echt is . Misschien zal je van al wat hier genoemd  wordt niets voelen, misschien word je gewoon blij van bewegen en dansen op muziek, soms op de stilte. Die frisse,  vrije energie voelen die je misschien kon voelen als kind toen je in het gras kon liggen en kijken naar de wolken en fantaseren, vrij en blij. Niets moet er, veel kan er. Misschien worden je dromen weer helder, misschien ontdek je nu pas waarom je bent waar je nu bent.

Deze danssessies zijn geïnspireerd op dans- en bewegingstherapie waaronder Authentic Movement en Laban Movement Analyses met invloeden vanuit yoga en Afrikaanse dans, maar vooral met wat er leeft in ieder van ons.

Voor deze dans heb je geen danservaring nodig, wel de zin om te bewegen, op verkenning te gaan, stil te staan en te ontdekken.

Puur Hannelore - Hannelore Vandenameele

Diensten:
Shiatsu – drukpuntmassage
Dierencommunicatie
Integrated Energy Therapy voor mens en dier

Producten
Drops 15
Etherische olie

Que Tapa

Meer dan een foodtruck… we are foodies on wheels
 
Que Tapa staat voor meer dan heerlijke verse tapas. We zijn ook koks aan huis die jullie communies, doop- en trouwfeesten,… voorzien van heerlijke gerechtjes met aangepaste dranken.

Raphaël Claessens

Presenteren van waterfilteroplossingen voor zakelijke én privé-toepassingen.
Tevens verkoop van ecologische bidons en flessen van mondgeblazen glas.

Ruitjesboshoeve - Julie Verlende

Een zorgboerderij waar we een gezonde mix willen creëren met normale en speciale jongeren. Waarbij we samen werken, uitstapjes maken en van elkaar kunnen leren.

Sehoona - Charlotte Bosteels

Ontdek de unieke aanpak van Sehoona, een energetische therapie die iedereen kan aanleren.

Informatie over de opleidingen en activiteiten van Sehoona, verkoop van wenskaarten, transformatiekaarten, tassen en juweeltjes met Sehoona prints.

Van harte welkom, Charlotte

Soô - Leona Brugghe

Tenen lezen is naar tenen kijken en zeggen wat je ziet.

“Tenen spreken, dat doen ze zonder woorden. Zij vertellen door hun vorm en stand, over hoe een mens in elkaar steekt. Aanleg, karakter en gedrag worden door de tenen weerspiegeld.

Steffie Vandierendonck

Qi gong – duurzaamheid – relaxatie

Boek leven in blaans en groene agenda, zhendria tijdschrift.

Individueen en organisaties ondersteunen in het maken van duurzame veranderingen met het oog op je eigen energieniveaus.

Suns Always Shine - Annick Sulas

Voorstelling van de activiteiten van ‘Suns Always Shine’:

  • workshops/lessenreeksen meditatie
  • counseling
  • symbols of initiation

't Rust - Sigrid Depraetere

’t Rust dekentjes zijn ‘gewichtige’ dekentjes ter bevordering van rust, lichaamsbesef en concentratie.
Ze werken heilzaam bij kinderen, volwassenen en ouderen.
Zowel in de klas, bij de therapeut (logo, kiné), thuis als in het ‘rust’huis hebben ze hun effect al bewezen.
Door het contact met het lichaam herstellen ze de innerlijke rust waar deze verloren was.

Tamara Cuypers

Eén van onze grootste angsten is spreken, zingen, dansen voor publiek.
Toch voelen we een diep verlangen dit te delen met anderen.
Als ervaringsdeskundige op het podium en stresscoach/therapeut, help ik jou of je kind vol vertrouwen op het podium, voor de klas of in het leven te staan.

Talentenzolder - Eve Dewaele

Coaching van kinderen en jongeren tussen 2 en 18 jaar. Ik help het kind om op zijn eigen manier, met gebruik van zijn/haar talenten zijn weg te vinden.

We maken gebruik van zowel spel-, creatieve als relaxatietherapie. Hulp bij angst, verlies, laag zelfbeeld, bedplassen, eetproblemen, pesten, scheiding…

Weerbaarheidstraining individueel of samen met de ouders om zo sterker in het leven te staan of de band onderling te versterken.

Tevens organiseren wij verschillende creatieve workshops, kampen en verjaardagsfeestjes.

Unwind your mind - Sara Decoopman

Unwind your mind werkt vanuit de overtuiging dat als de body & mind op hetzelfde moment positief gestimuleerd worden, er een groot effect is.

Unwind your mind biedt psychotherapie, coaching, hartcoherentie, workshops en retreats aan.

Op de NaGeBa-beurs kan je kennismaken met ‘Live the connection’. Een techniek waarbij je letterlijk in 5 minuten kan ontstressen!

vivapo - Viviane Van Pottelberghe

Schrijf mee aan het 2e NaGeBa-beurs-gedicht.
Laat je inspireren door eenvoudige creatieve opdrachten om te mijmeren op papier: individueel of in groep, op locatie of online.
Leer communiceren en samen werken met de natuur, o.m. tijdens een driedaagse natuurstage waar je een energetische olie leert bereiden.

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Informatie over ons ziekenfonds/gezondheidsfonds.
Terugbetaling van alternatieve geneeskunde, lidgeld sportclub waaronder yoga,…

Zielevlinder - Nancy Naert

Luisterkind is een methode waar ik luister naar de ziel naar wat anders kan en mag.
De methode is voor iedereen geschikt.

Leerproblemen – angsten, van blokkades, bedplassen, stemmingswisselingen, dementie tot paliatief.
Ik luister naar wat jouw innerlijk verteld.
Maar ook kennis met de magische sprays.

Zinneprikkels - Ann Vandenbossche

vzw Roots brengt jong en oud samen met verhalen.
We organiseren sprookjesnamiddagen, zoldervertellingen en verhaaldagfeestjes.
Je onze verhaaltent boeken op een evenement.

Verhalen spiegelen en werpen een nieuw licht op problemen.
Ben je op zoek naar een verhalenverteller voor je evenement?
Ben je zelf verhalenverteller of heb je een zolder?
Zoek dan op 24 maart het standje met de kikkers.  😀

Zuivelfabriek - Ward Verlinde

De Zuivelfabriek van Hollebeke en de Donjon de Pechon (Frankrijk – Lot & Garonne) worden gratis ter beschikking gesteld voor residentiële activiteiten die anderen helpen hun natuur te (her)ontdekken en zich met de bron te (her)verbinden.

Sluit Menu