fbpx
1-32 (0)499 18 05 06 info@nageba.be

Acupunctuur Eddy Bol

Ik ben een erkende acupuncturist en zal jullie laten kennismaken met de vele behandelswijzen van de Chinese geneeswijzen zoals Chinese fytotherapie, cupping, ooracupunctuur en electroacupunctuur.
Daarnaast gebruik ik pijnloze laseracupunctuur voor kindjes en patiënten die erg bang zijn voor naalden.

Art and Meditation - Patricia Catteeuw

Een workshop intuïtief schilderen vraagt van de deelnemers geen enkele voorkennis en biedt oneindig veel mogelijkheden. 

Het is een prachtig communicatiemiddel met uzelf. De verf en het gevoel dirigeren de borstel. Niks moet.

Ik laat u graag kennis maken, via mijn eigen werk, met intuïtief schilderen.

Bach Bloesems - Fabienne Vandendriessche

Bach Bloesems zijn een uitstekende manier om mensen in hun problemen, karakter en emoties te ondersteunen en hen weer in evenwicht te brengen. Het zijn extracten van bloesems die ons kunnen helpen in moeilijke situaties en emotionele problemen. Zoals angst, verdriet, piekeren, woede, depressieve gevoelens, slapeloosheid, schuldgevoel, het verleden niet kunnen loslaten, school- en gedragsproblemen bij kinderen,…

 
Als erkend en geregistreerd Bach Bloesem Consulente geef ik u graag advies. Welkom!

 

 

Biokapsalon Attisch - Isabelle Monteny

Ik ben Monteny Isabelle, een Biokapster met een missie. Mijn Bio-Kapsalon is gelegen in Nieuwpoort Stad.

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN PLANTENKLEURINGEN

Een alternatief voor chemische haarkleur en 100% natuurlijk.

Gezond voor mensen met allergieën, chemo of nadien, zwanger, …alle mensen die een bewuste keuze maken voor hun gezondheid en de natuur.

Lees alles over plantenkleuringen en onze I’M Bio Energetic op onze website

Boventoon - Andy Vanbeveren

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout is vooral gekend voor zijn specialisatie in klanktherapie en de ligconcerten die in heel Vlaanderen worden georganiseerd.

Andy Vanbeveren geeft jaarlijks ook heel wat opleidingen in het leren werken met klankschalen en gongs.

De gezellig ingerichte zaal van Boventoon en de prachtige meditatieve tuin in Torhout, vormen ook de thuisbasis voor NaGeBa vzw.
Ze organiseert er heel wat groepsactiviteiten zoals lezingen, worskhops, yogasessies, dans, concerten, enz.

De Lichtveer- Silvia Dello

Begeleiding geven door het lezen van je energieveld, innerlijke rust en balans brengen in je leven via energetische healing en vanuit het sjamanisme in je kracht staan, zijn mijn passies die ik graag met je deel via persoonlijke sessies, workshops, ceremonies,…

De Steen - Mo El Bazi

Praktijk De Steen begeleid mensen bij het mediteren.

Daarnaast organiseer ik ook tochten door de Sinaï woestijn. Deze ervaring is bevrijdend, niet enkel tijdens deze 10 daagse tocht maar ook nog lang erna. Tijdens je tocht naar de Rode zee, Mozesberg, de Oase en in de woestijn maak je een innerlijke reis die jou antwoorden aanreikt op verschillende niveaus. Een transformatie waarvan je nu niet durft te dromen, wordt werkelijkheid.

De Vlier - Valerie Vercammen

Maak kennis met de causale voetreflexologie, waar er gezocht wordt naar de oorzaak van bepaalde klachten en symptomen.

Dit is een methode die zones in de voeten bewerkt en daardoor precies reacties opwekt in de corresponderende lichaamsdelen. De reactie van het lichaam op het bewerken van de voeten kan men beschouwen als een ‘herstel van evenwicht’.

Dieter Borra

“WAT KOM IK HIER DOEN OF WAARTOE DIENT MIJN LEVEN” 

die vraag beantwoorden is de essentie van mijn werk, het is mijn missie jou te helpen in je persoonlijk proces van evolutie en jou inzichten te geven die je anders misschien niet of moeilijker ging ontdekt hebben.
Ieder heeft in z’n leven af te rekenen met moeilijkheden of tegenslagen, ik help jou begrijpen waartoe deze tegenslagen leiden of wat het nut is en waarom het juist nu gebeurd.

Energetix Magneetsieraden - Vera Lecluyse

Magneet therapie, waarom juist nu? 
  
De moderne mens heeft nogal wat te verwerken: stress, slecht eten, weinig bewegen en elektroscoop tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg. 
 

Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren en het gevoel van welzijn en wel in het bijzonder voor: meer energie , fitter, minder stress en pijnbestrijding.

100% nikkel en allergievrij, met 2 jaar garantie.

Hout en Bouw - Arne Verbeke

Ecologische isolatie, alsook houtskelet en houtmassief

It makes sense - Sylvie Gunst

HSP coaching & workshops

Weten is één iets, ermee omgaan en inzetten als talent is een ander verhaal.
Nr. 1 in ‘pleasen’ en jezelf wegcijferen?
Ups en downs? Schuldgevoelens? Emotioneel? Over je grenzen gaan?

Als erkend stress- en burn-outcoach zet ik je in beweging naar een leven met meer evenwicht, vrijheid en zelfwaarde.

Jera Van de Velde

Als instructeur van de Wim Hof-methode wil ik graag doorgeven hoe je je leven mooier, intenser, liefdevoller, gelukkiger en gezonder kunt leven.

Het proces van je comfortzone te zien, te erkennen en er vervolgens ook bewust uit te stappen is ongelooflijk mooi om te doorstaan. Het zien gebeuren bij anderen is nog veel mooier.

Ka-Art - Karine Opsomer

Fotografische wenskaarten voor alle gelegenheden.

Verjaardagswensen naargelang het seizoen waarvan een grote collectie Kerst- en Eindejaarskaarten, geboortekaarten, kinderkaarten, rouwkaarten,… beterschapskaarten, Zen-kaarten…, huwelijk, jubileum… of gewoon een kaart al kleine attentie.
Elke kaart is voorzien van een originele tekst.

Kameleon - Mieke Beernaert

Als leerkracht bewegingsopvoeding ben ik dagelijks bezig met kinderen plezier te laten beleven door veel te bewegen en te spelen!

Daarom besloot ik om kinderyogadocent te worden en “Kameleon” op te richten.
Ik organiseer: kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, ouder en kindyoga, yogaverjaardagsfeestjes (yoga en crea) en kinderkampen tijdens de kerst- en zomervakantie (sport en spel, knutselen en frutselen, yoga, coöperatieve spelen, ravotten en genieten …) in een kleine groep.

En, binnenkort… wobbelyoga!!!

Kruidenkriebels - Katrien Bonnez

Kruidenkriebels, dat is kruiden en meer, veel meer…

Laat je inspireren door Kruidenkriebels naar een gezonder leven. Geniet van de geuren, kleuren en smaken van de kruiden, verwerkt in cake, koekjes, thee, drankjes enz. Kruiden zijn een deel van mijn leven, mijn passie, ik gebruik ze elke dag en zou me geen leven zonder meer kunnen voorstellen.

Leef - Birgit Verbeke

Bewustwording is een proces waarbij je steeds meer bewust wordt van jezelf, je gedachten, je emoties en alles wat op een dieper niveau in je omgaat.
Bewustwording is de essentie van ultiem geluk!

Leef biedt hiervoor behandelingen en workshops op maat aan, zowel individueel als in groep.

Louise Brison - Régine Verhoye

Wij importeren Franse bio-wijnen uit Elzas, Buzet en Rhône. Door de veelvuldige contacten en bezoeken aan de wijnbouwers zijn we overtuigd van de impact van bio-wijnen op consument en natuur.

Bio-wijngaarden worden zo natuurlijk mogelijk behandeld en de wijnbouwer gebruikt organische, biologische meststof. Bio-wijnen bevatten heel weinig toegevoegde sulfieten.

Martera - Els Deprez

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van natuurlijke voedingssupplementen en superfood sappen.

Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven én van biologische oorsprong waar mogelijk. We hechten ook belang aan een faire en sociale samenwerking met de producenten en ondersteunen ook enkele projecten.

Miriam Maes

Pentagramreading – keramiek

In elk uniek Pentagram werden planten en oxyen ingebakken. Op het door u gekozen Pentagram doe ik een Reading. De Reading doe ik ook met heel veel zorg en Liefde voor onze kindjes.

De planten en kleuren brengen veel informatie over uw Diepste Innerlijke Zijn, uw Chakra’s en/of uw gezondheid.

De Pentagramreading doe ik steeds gratis. Aanschaffen kan indien gewenst.

MPC.GCV - Christiane Decroos

GEZONDHEID en WELLNESS door de kracht van de NATUUR met iMRS (=intelligente magnetische resonantie stimulatie).

Pulserende signalen die door een computergestuurd bedieningsapparaat geproduceerd en gestuurd worden naar een grote mat (geen bedje), kleine mat of staaf  

Goede ondersteuning van de gezondheid door  een betere celwerking (stofwisseling), betere bloedcirculatie, pijnstilling, enz.

Namaste - Geert Cnockaert

Verkoop van esoterisch materiaal zoals boeken, halfedelstenen, esoterische zilveren hangers en ringen al dan niet met halfedelstenen, geschenkartikelen en informatie rond tai chi cursussen.

Nancy De Laet

Sinds vorig jaar werk ik onder mijn eigen naam omdat ik niet alleen meer werk rond vermoeidheid maar ook met mijn nieuwe technieken andere mensen kan bijstaan in het verwerken van hun overtuigingen, trauma’s, geloften, stress en ……..

We kijken dan in een eerste gesprek wat er in je rugzak zit en nodigen jou uit om ballast te transformeren en te helen. Dit vraagt geen grote inspanning, alleen bereidheid om er iets aan te doen en zo resultaat te creëren.

Daarnaast geef ik ook een channelopleiding en andere workshops .

Graag verwelkom ik jullie in mijn praktijk in Mannekensvere (Middelkerke ).

Nutrimed - Franky Schelkens

Ontdek hier hoog gedoseerde innovatieve voedingssupplementen aan de laagste prijsgarantie, ook te koop in uw apotheek. Nutrimed biedt u vooral hoog gedoseerd kurkuma 500 mg + zwarte peper aan voor een betere opname voor soepele spieren en gewrichten.

Ons volledig gamma bevat ook magnesium, glucosamine + chondroïtine, rode rijst, omega-3, gember, calcium+vitamine D3 en zeer complete multivitamines.

Opgeruimd & Blij! - Jessica Eggermont

Bij Opgeruimd & Blij! uit Ruddervoorde kan je terecht voor het opruimen van stress, negatieve emoties én overbodige spullen.  Jessica Eggermont is als opruimcoach gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die worstelen met zichzelf, die vastzitten op een bepaald vlak en hunkeren naar verandering in hun leven. 

Organo - Marleen Vercruysse

Reishi brengt je lichaam in balans.
Deze ‘Koning der kruiden’ is de meest krachtige en heilzam plant ooit.

Eigenschappen: anti-aging, ontgiftend, vitaliteit en jeugdigheid, meer energie en uithoudingsvermogen, immuunversterkend en bevorderd de slaap.

Origin'O Torhout - Guy Thorrez

Tasting en verkoop van Yogi Tea.

Paul Van Egghen

Aanbod mogelijkheden: hypnose,  S(piritual) R(esponse) T(herapy)  E(motional) F(reedom) T(echniques) en gedachtenkracht op jouw pad van bewustzijn. Astro informatie over de interactie persoonlijkheid /ziel.

Harmonisering stressfactoren, verstoringen allerlei angsten, blokkerende patronen ivm verslavingen, relaties,  leerprocessen bij jezelf. Opzoeken van traumatische ervaringen in het verleden van het huidige leven én daarvoor.

Pendelen - aardstralen - Frans Waerenburgh

Via pendelen en radiësthesie onderzoek uitvoeren om tot een goede leefbare woning te komen, daar waar het goed is om te verblijven.

Het voorkomen van ziektes als gevolg van een ongezonde woning of stallen voor de dieren. In de voorstelling wordt aangegeven hoe de mens is verbonden met de natuur.
“De dieren wijzen ons de weg”

Praktijk voor Energie en Vitaliteit - Annelies De Graeve

Heb je spijsverteringsklachten? Of probeer je gewicht te verliezen en lukt dit maar niet?
Wil je gewoon een gezondere levensstijl?

Dan je bij mij terecht voor een Ayurvedisch voedingsadvies. Daarbij wordt niet enkel rekening gehouden met je spijsvertering, maar ook met je energietype, eetgewoonten, gezins- en werksituatie.

PUURdansen - Lies Schoetens

Tijdens deze sessies gaan  we  vrij en ongedwongen dansen en bewegen  waarbij we ook onze stem gaan verkennen, onze grenzen ontdekken en misschien verleggen, de passie die in ons leeft weer durven voelen, ons vuur leven. Al dansend kan je ook weer in contact komen met de rust die in je leeft maar nu misschien ver weg lijkt. Loslaten en toelaten wat er echt is . Misschien zal je van al wat hier genoemd  wordt niets voelen, misschien word je gewoon blij van bewegen en dansen op muziek, soms op de stilte. Die frisse,  vrije energie voelen die je misschien kon voelen als kind toen je in het gras kon liggen en kijken naar de wolken en fantaseren, vrij en blij. Niets moet er, veel kan er. Misschien worden je dromen weer helder, misschien ontdek je nu pas waarom je bent waar je nu bent.

Deze danssessies zijn geïnspireerd op dans- en bewegingstherapie waaronder Authentic Movement en Laban Movement Analyses met invloeden vanuit yoga en Afrikaanse dans, maar vooral met wat er leeft in ieder van ons.

Voor deze dans heb je geen danservaring nodig, wel de zin om te bewegen, op verkenning te gaan, stil te staan en te ontdekken.

Puur Hannelore - Hannelore Vandenameele

Bij PUUR Hannelore staan shiatsu, ontspanning, energie therapie,  rust en gezondheid centraal!

Ben je op zoek naar een alternatieve behandeling voor  jezelf of je dier dan kan PUUR Hannelore je zeker helpen. 

Sehoona - Charlotte Bosteels

Sehoona is een energetische zelfhulp-techniek om emoties los te laten, je lichtvibratie te verhogen en je vreugdevoller te voelen. De aanpak is eenvoudig en zacht, gemakkelijk toe te passen binnen je gezin of vriendenkring.

Informatie over de opleidingen en workshops.  Aanbod aan wenskaarten, transformatiekaarten en cadeau-artikelen met originele Sehoona-prints.

Steffie Vandierendonck

Qi Gong, werken met de energie van je lichaam
Aandacht hebben voor je eigen ritme en grenzen, onthaasten en genieten van wat echt
belangrijk is.  Begrijpen waarom het zo moeilijk is om te veranderen en dit als je wenst kunnen uitdragen naar je omgeving.
Ook bij chronische ziekte en pijn.

Thermomix - Ann Stroo

Heb je ook het voornemen gezonder te gaan leven? Met de Thermomix kun je thuis snel, lekker én gezond koken met pure, natuurlijke producten.

U kan vis, vlees en groenten op een gezonde en snelle manier bereiden. De combinatie van het stomen in 2 niveaus en de mengbeker, maakt het mogelijk om verschillende gerechten in 1 klaar te maken. Alle ingrediënten behouden hun kleur en smaak.

Tamara Cuypers

Tamara Cuypers gelooft dat aandacht voor welzijn en mindfulness op school over enkele jaren net zo gewoon wordt als fysieke gezondheid en sport op school.

Daarom leidt ze mensen uit het basis- en secundair onderwijs op tot mindfulle leerkracht, en al wie met kinderen werkt tot muzische en mindfulle kinderyogadocent.

t*Rust - Sigrid Depraetere

t*Rustdekentjes zijn ‘gewichtige’ dekentjes ter bevordering van rust, lichaamsbesef en concentratie bij baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen.  Zowel in de klas, bij de logo of kiné, thuis en in woon- en zorgcentra hebben ze hun effect al bewezen.  Door het contact met het lichaam herstellen ze de innerlijke rust waar deze verloren was. Alle dekentjes worden door t*Rust met de hand gemaakt en kunnen daardoor ook aangepast worden aan je specifieke wensen.

vivapo - Viviane Van Pottelberghe

Schrijf mee aan het 3e NaGeBa-beurs-gedicht.

Laat je inspireren door eenvoudige creatieve opdrachten om te mijmeren op papier: individueel of in groep, op locatie of online.

Leer communiceren en samen werken met de natuur: tijdens een wandeling of via energetische boomoliën.

Vlaams en Neutraal Ziekenfonds

Het VNZ of Vlaams & Neutraal Ziekenfonds heeft een ijzersterk diensten- en voordelenpakket met onder meer tussenkomsten tot 30 euro voor lidgeld sportclub, tot 100 euro voor brillen of lenzen, tot  500 euro voor tandimplantaten, tot 120 euro voor kampen, schooluitstappen en terugbetaling alternatieve raadplegingen.

Ontdek meer op www.vnz.be of maak een afspraak via marketing@vnz.be 

VNZ, verrassend voordelig!

Zielevlinder - Nancy Naert

Luisterkind is een methode waarbij ik luister wat je ziel te vertellen heeft, naar wat anders kan of mag.

Dit is voor jong en oud, van  ongeboren  tot overleden  , van slaapproblemen tot  dementie.

Kom gerust langs voor meer info en maak ook kennis met mijn magische sprays .

Sluit Menu